«Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;» - Η ανάρτηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την Νατάσα Μποφίλιου

Δείτε εδώ αναλυτικά το tweet του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / poseidonas.giannopoulos
Instagram / poseidonas.giannopoulos

Τις τελευταίες ημέρες, η Νατάσα Μποφίλιου βρίσκεται στο Λονδίνο (δείτε εδώ τα look της) και οι εμφανίσεις της στάθηκαν η αφορμή για να αντιδρασει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Πρόκειται για έναν άνθρωπο της σόουμπιζ ο οποίος δεν "μασάει" τα λόγια του (δείτε εδώ τι είπε για τον Γιώργο Καπουτζίδη) και που πάντα εκφραζει τη γνώμη του για ζητήματα που τον απασχολούν.

Αυτό που ενόχλησε τον ίδιο, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η τραγουδίστρια συνηθίζει να μιλάει για επαναστάσεις μέσα από την μουσική της, αλλά κυρίως μέσα από τα social media και τις συνεντεύξεις της, αλλά αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί και φωτογραφίζεται σαν μοντέλο στο καπιταλιστικό Λονδίνο, σύμφωνα με εκείνον. Έτσι, συγκέντρωσε μερικές φωτογραφίες της και προχώρησε σε ένα tweet όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

"Κόλαφος" ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Νατάσα Μποφίλιου

«Παλεύουμε τον «κακό καπιταλισμό» στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του. Για να γίνει πιο ξεκάθαρος, όμως, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, με αυτόν τον τρόπο θέλει να δείξει πως οι απόψεις της ερμηνεύτριας σχετικά με την πολιτική δεν συνάδουν με τον τρόπο που ζει εν τέλει.

Μάλιστα, πλήθος κόσμου χρησιμοποίησε το Twitter για να εκφράσουν την ίδια, ακριβώς άποψη με τον τηλεπαρουσιαστή. Μέχρι αυτή τη στιγμή, η ίδια δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει και η άλλη μερίδα του πληθυσμού που συμφωνεί μαζί της και την υποστηρίζει μέχρι τέλους ότι κι αν συμβαίνει.