Στη φορά όλη η αλήθεια - Τι πραγματικά συνέβη με την Άντζελα Δημητρίου και την αποχώρησή της από το Γεια

Η αποκάλυψη για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στη φορά όλη η αλήθεια - Τι πραγματικά συνέβη με την Άντζελα Δημητρίου και την αποχώρησή της από το Γεια

Αρκετό σχολιασμό προκάλεσε πριν μερικές μέρες το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με το οποίο η Άντζελα Δημητρίου αποφάσισε να φύγει στο διάλλειμα καθώς δεν ήταν ικανοποιημένη με την θέση που την έβαλαν να κάτσει.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως την τοποθέτησαν στην 3η σειρά, ενώ άλλες κυρίες, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, λιγότερο γνωστές μπήκαν στην πρώτη και στην δεύτερη.

Τι πραγματικά συνέβη με την Άντζελα Δημητρίου και την αποχώρησή της από το Γεια

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά φαίνεται πως δεν ισχύει σύμφωνα με την ίδια την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του MEGA και συγκεκριμένα η Ελένη Βουλγαράκη αποκάλυψε πως η Άντζελα Δημητρίου όντως αποχώρησε από την παράσταση αλλά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους και μάλιστα η τραγουδίστρια στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα με τα όσα γράφτηκαν.

Να υπενθυμίσουμε πως 21 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του «γεια», το θρυλικό άλμπουμ των 2000s ζωντανεύει στο θέατρο Ριάλτο. Η συνεργασία του Φοίβου με τον Δημήτρη Μαλισσόβα, αποτελεί το γεγονός του φετινού χειμώνα!

Ο Φοίβος και ο Βασίλης Νικολόπουλος έκαναν νέες ενορχηστρώσεις των επιτυχιών, ενώ ο Φόβος έγραψε και νέα τραγούδια, ειδικά για τη θεατρική μεταφορά του άλμπουμ. Ο Δημήτρης Μαλισσόβας, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια του “γεια”, τα οποία ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική τους μεταφορά ο πολυτάλαντος Φοίβος.

Στο “γεια – the musical” θα ακουστούν για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό εντός και εκτός της θεατρικής αίθουσας! Στην παράσταση ακούγονται τα τραγούδια, τα οποία αγαπήθηκαν τόσο από το κοινό και έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο YouTube και 10.000.000 streams στο Spotify.