«Σου έρχεται ένας τυφώνας λασπολογίας...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Αλέξη Γεωργούλη για την καριέρα του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σου έρχεται ένας τυφώνας λασπολογίας...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Αλέξη Γεωργούλη για την καριέρα του

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε την Κυριακή 4/12 στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο κανάλι του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ενώ μόλις πρόσφατα αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Μίλησε, δηλαδή, για την προσωπική του ζωή, την καριέρα του στην υποκριτική, αλλά και για την ενασχόλησή του με την πολιτική.

Αναφερόμενος, λοιπόν, στο τελευταίο κομμάτι, προχώρησε σε δηλώσεις για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μόλις πήρε αυτή την απόφαση και εξήγησε πως αντιδρούσε και πως αντιδρά πλέον σε όσα ακούει κάθε φορά για κάθε του κίνηση.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη

«Με το που ξεκίνησε η πολιτική έπεσε μια καταιγίδα με σχόλια και «κριτικές» που δεν αντιστοιχούσαν σε κάτι πρακτικό ή κάτι πραγματικό μάλλον. Ήταν βροχή, λάσπη, εκεί κάθισα τελείως απ’ έξω και το έκοψα, είναι σαν να θέλει κάποιος να σου κάνει κακό και εσύ να ενδιαφερθείς για το κακό σου, είναι δικό του θέμα και εσύ πρέπει να κρατήσεις την απόστασή σου», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε για την πορεία του: «Τώρα μετά και τον κoρωνοϊό είναι πολλά πράγματα έξω και περιμένω αυτά να κριθούν για να κρίνω και εγώ το πώς μας κρίνουν. Τα έργα μας είναι αυτά που θα κρίνουν κάποιον για τη δουλειά του».

Τέλος ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρθηκε και στις κριτικές που δέχτηκε όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός: «Όταν θες να κάνεις μια δουλειά και σου έρχεται ένας… τυφώνας λασπολογίας, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσει ο τυφώνας και να βγεις έξω να δεις τι έχει γίνει».