«Δεν με σεβάστηκαν...» - Ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και πήγε για καφέ με τις φίλες της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν με σεβάστηκαν...» - Ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και πήγε για καφέ με τις φίλες της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 5 και αγαπήθηκε από το κοινό, διότι είναι ένας έντονος άνθρωπος που δεν κρύβει τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του. Μάλιστα, το γεγονός πως μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την έκανε ακόμη πιο προσιτή στον κόσμο.

Αφού βγήκε από το παιχνίδι, δεν πραγματοποίησε πολλές συνεντεύξεις και ιδιαίτερα αυτό το διάστημα που όλοι όσοι έχουν περάσει από το ριάλιτι συζητιούνται εξαιτίας του All Star Game που πρόκειται να αρχίσει με την καινούρια χρονιά (δείτε εδώ όλα τα ονόματα που έχουν πει το "ναι" και θα ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο), εκείνη επέλεξε να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Την Κυριακή 4/12, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε αποφασίσει να κάνει μία εξαίρεση, πηγαίνοντας στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Γειά σου, αλλά τα πράγματα πήραν μία εντελώς διαφορετική τροπή.

Η ίδια εξήγησε πως ακύρωσε την εμφάνισή της, διότι κανείς από την παραγωγή δεν μπήκε στον κόπο, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, να πει κάτι για εκείνη και την είσοδό της στο πλατό, με αποτέλεσμα εκείνη να επιλέξει να πάει για καφέ.

«Ήταν να εμφανιστώ στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, δεν θα εμφανιστώ όμως γιατί μετά από 8 μήνες – που με παρακαλούν όλες οι εκπομπές να εμφανιστώ και δεν έχω βγει πουθενά- από προσωπική μου πρωτοβουλία, σήμερα προανήγγειλα πως θα βρίσκομαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, χωρίς όμως εκείνοι να έχουν κάνει το σχετικό story και μια αναφορά στο πρόσωπό μου, μέσω των social media. Οπότε θεώρησα κι εγώ ότι δεν είμαι σημαντική για εκείνους και δεν είναι καθόλου τιμητικό να βρεθώ κάπου που δεν με έχουν προαναγγείλει , είναι σαν να αυτοπροσκαλούμαι κάπου, οπότε πάμε για καφέ…

Μόνοι τους με κάλεσαν και δεν τους κάλεσα εγώ, θέλανε να με έχουν εκεί κοντά τους, οπότε ο κατάλληλος και αντίστοιχος σεβασμός απαιτείται. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι για να με σέβονται, θεωρώ πως δεν με σεβάστηκαν, δεν χρειάζεται να παρευρεθώ κοντά τους», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.