«Άκουσα πολλά...» - Έδωσε την οριστική απάντηση για το Survivor All Star η Κάτια Ταραμπάνκο

Θα πάει και τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Άκουσα πολλά...» - Έδωσε την οριστική απάντηση για το Survivor All Star η Κάτια Ταραμπάνκο

Καλεσμένη στην εκπομπή Fishy βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (5/12) η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να πάει δύο φορές στο Survivor, ενώ απάντησε και αν θα τη δούμε στον Άγιο Δομίνικο για το All Star (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί τελικά η πρεμιέρα του ριάλιτι).

Το μοντέλο, εξήγησε επίσης το πώς βοήθησε το GNTM την καριέρα της, εξηγώντας την ίδια στιγμή τι είναι αυτό που πραγματικά την εξιτάρει στη ζωή της.

Όσον αφορά στο ριάλιτι επιβίωσης, η Κάτια μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και έδωσε την οριστική απάντησή της στις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τους τελευταίους μήνες για τη συμμετοχή της σε αυτό.

Αποκαλυπτική η Κάτια Ταραμπάνκο για το Survivor

«Όταν θέλω κάτι συγκεκριμένο, πάω κατευθείαν εκεί, αλλά όταν μπορώ να παίξω με κάτι το κάνω. Πάντα ξέρω τι θέλω», είπε αρχικά.

Για τη συμμετοχή της στο GNTM, σχολίασε: «Όλος αυτός ο διαγωνισμός, μου προσέφερε αναγνωρισιμότητα, άνοιξαν πολλές καινούργιες πόρτες, ακούστηκε ότι θέλω να ασχοληθώ με την ηθοποιία. Έχω και καλλιτεχνικό όνομα, έπρεπε να το κάνω γνωστό».

Όσο για το Survivor, απάντησε: «Σίγουρα δε θέλω να ξαναπάω. Στο πρώτο ριάλιτι που πήγα άκουσα πολλά αρνητικά σχόλια. Αυτό άλλαξε με το Survivor, ο κόσμος με υποστήριξε, είδε τι εστί Κάτια. Φέτος που ξαναμπήκα άκουσα λίγα αρνητικά σχόλια γιατί είχα ανεβάσει τον πήχη. Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες, δεν τρώμε.

Η Κάτια είναι ένα παιδί που της αρέσει πάρα πολύ η ζωή, της αρέσει πάρα πολύ να δουλεύει, ζω για να δουλεύω. Μ’ αρέσει να κάνω γυρίσματα, να υποκρίνομαι, να φωτογραφίζομαι, να κάνω πασαρέλες, να συμμετέχω σε βίντεο κλιπ, τα πάντα. Μ’ αρέσουν τα ζώα πάρα πολύ και τα τατουάζ».