«Και λίγα του είπε» - Ο Κώστας Τσουρός υποστήριξε τον Περικλή Κονδυλάτο για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά

Πως τον χαρακτήρισε

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Και λίγα του είπε» - Ο Κώστας Τσουρός υποστήριξε τον Περικλή Κονδυλάτο για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά

Το πρωί της Δευτέρας (5/12) στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» όταν αναφέρθηκαν στην κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ του Νίκου Μουτσινά και Περικλή Κονδυλάτου (δείτε εδώ τι είπε) υπήρξε ένας μικρός διχασμός για το ποιος είχε δίκιο. Στην εκπομπή του Mega, ο Κώστας Τσουρός συγκεκριμένα υποστήριξε φανερά τον Περικλή Κονδυλάτο.

Να υπενθυμίσουμε πως από μια πρόσφατη συνέντευξη του Βασίλη Ζούλια έγινε γνωστό το γεγονός, ότι ο Περικλής Κονδυλάτος θα βρίσκεται στο Survivor All Star, αφού είχε υπογράψει με την παραγωγή όπως είπε.

«Α! Θα πάει ο Περικλής στο Survivor. Έχουμε τελειώσει τις δουλειές. Αφού θέλει να πάει ας πάει. Τι να κάνει Ιανουάριο, Φεβρουάριο… Επόμενο σόου έχουμε στο Μόντε Κάρλο για τη Μαρία Κάλλας», είπε ο Βασίλης Ζούλιας στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Η απάντηση του Κώστα Τσουρού σχετικά με την κόντρα -Κονδυλάτου-Μουτσινά

Ο συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη, μετά το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά σχετικά με το ΤΙΚ που έχει, μίλησε ξεκαθαρίζοντας πως ο γνωστός σχεδιαστής είχε απόλυτο δίκιο και πως όσα είπε ήταν "λίγα" μπροστά στην προσβολή που είχε δεχθεί στο παρελθόν, όταν ακόμη βρισκόταν στο Survivor, που πρόσφατα έγινε γνωστή η ομάδα που θα βρεθεί στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιοι θα μπούν).

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Είχε τύχει κάποιες φορές ο Νίκος Μουτσινάς σατιρίζοντας, μιας και λέει ότι κάνει σάτιρα ο Νίκος Μουτσινάς, σατιρίζοντας τον Περικλή Κονδυλάτο, είχε μιλήσει για το ψεύδισμα στην ομιλία του.

Το θέμα που αντιλαμβάνομαι εγώ εδώ είναι ότι από τη στιγμή που πηγαίνει ο ίδιος ο Περικλής στην εκπομπή του, τα μαζεύει, λέει, μπροστά του ο Νίκος Μουτσινάς. Και του λέει ο Περικλής ότι με είχε πειράξει και τα μαζεύει. Και όταν φεύγει ο Περικλής, μετά ο Νίκος ξανακάνει το ίδιο πράγμα, αυτό πώς να μην ενοχλήσει τον Περικλή;», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε επίσης: «Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο, τους λες με πειράζει αυτό που κάνεις, σου λέει οκ, έχεις δίκιο, δεν το ξανακάνω. Και μετά το ξανακάνει, και λίγα του είπε».