Το στόλισε μαζί με την κόρη της - Πανύψηλο και εντυπωσιακό το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νάντιας Μπουλέ

Μπήκε σε γιορτινό κλίμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram - Νάντια Μπουλέ
Instagram - Νάντια Μπουλέ

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και έτσι ένας ένας οι celebrities έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε γιορτινό κλίμα. Σειρά αυτή τη φορά είχε η Νάντια Μπουλέ, η οποία με τη βοήθεια της κόρης της, δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της.

«Ο τοκετός κράτησε συνολικά 10-11 ώρες, αλλά ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος και χωρίς πόνο. Μάλλον για αυτό πέρασε γρήγορα. Τις περισσότερες ώρες ήμασταν στο δωμάτιο με τη μαία και τον γιατρό και λέγαμε ιστορίες από τη ζωή και τη δουλειά μας. Απλώς κάποια στιγμή μου είπε: «Ήρθε η ώρα, σπρώξε»».

Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός και παρουσιάστρια για τη γέννηση της κόρης της (δείτε εδώ πώς είναι το σώμα της λίγο καιρό μετά).

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο σπίτι της Νάντιας Μπουλέ

Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, το οποίο έχει κόκκινες και λευκές αποχρώσεις, ενώ τη διαφορά κάνει ένα στολίδι που βρίσκεται κοντά στην κορυφή και γράφει πάνω το όνομα της κόρης της, «Σεμέλη».

Η μικρή Σεμέλη από τη μεριά της, βρέθηκε στο πλευρό της μαμάς της στον στολισμό του δέντρο και έτσι, η Νάντια Μπουλέ την απαθανάτισε να θαυμάζει την πανύψηλη δημιουργία τους. Άλλωστε δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη γιορτή για τα παιδιά και η κόρη της Νάντιας Μπουλέ φαίνεται πως έχει ήδη καταφέρει να τα λατρέψει.

Νάντια Μπουλέ Χριστουγεννιάτικο δέντρο