Είχε κανονίσει για συνέντευξη και τον είδε... αλλού - Ο ηθοποιός που έριξε "άκυρο" στην Δανάη Μπάρκα

«Δεν υπάρχει πιο δίκαιος και πιο τζέντλεμαν άνθρωπος από αυτόν»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Είχε κανονίσει για συνέντευξη και τον είδε... αλλού - Ο ηθοποιός που έριξε

Το πρωί της Δευτέρας (5/12) στην πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη» σχολιάστηκε και μια συνέτευξη ενός ηθοποιού. Ο συγκεκριμένος κύριος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γειά σου» στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Πριν αναφερθούν σε αυτό όμως, έγινε "χαμός" στο πλατό της εκπομπής με την παρουσιάστρια να ζητά να της μετρήσουν την πίεση (δείτε εδώ τον λόγο).

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο, με την παρουσιάστρια του Mega να αποκαλύπτει ότι είχε κλείσει μαζί της συνέτευξη, αλλά δεν πήγε.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τον Γιάννη Μπέζο

Η Δανάη Μπάρκα, λοιπόν, μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για το γεγονός ότι είχε κλείσει συνέντευξη με τον Γιάννη Μπέζο για την εκπομπή της, αλλά ο ηθοποιός βρέθηκε... αλλού.

Παρά το μπέρδεμα με την συνέντευξη, η παρουσιάστρια έδειξε την συμπάθεια που έχει προς το πρόσωπο του, χαρακτηρίζοντας τον "δίκαιο", "τζέντλεμαν" και "αυθεντικό", επειδή τον έχει γνωρίσει στα πλαίσια δουλειάς. Επιπλέον, ο συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα, Άρης Καβατζίκης, δεν δίστασε να κάνει ένα χιουμοριστικό πάντα σχόλιο για τον ηθοποιό.

«Τον λατρεύω και θα το λέω κάθε φορά που τον βλέπω. Και θα το λέω παρότι είχαμε κανονίσει μια συνέντευξη για την εκπομπή, αλλά βρέθηκε σε άλλη εκπομπή. Χαλάλι του! Ήμουν και θα είμαι πάντα τεράστια θαυμάστριά του», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε με τη σειρά του: «Χαλάλι κύριε Μπέζο, εμείς σας αγαπάμε, παρόλο που το είχαμε κανονίσει».

Η Δανάη Μπάρκα είπε επίσης: «Όταν με ρωτάνε για τον Γιάννη Μπέζο αν είναι ξινός ή κακός, εγώ τους λέω και δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω δημόσια και ιδιωτικά ότι δεν υπάρχει πιο δίκαιος και πιο τζέντλεμαν άνθρωπος από τον Γιάννη Μπέζο. Τον έχω γνωρίσει στη δουλειά, δεν ήμασταν ποτέ οικογενειακοί φίλοι. Είχαμε περάσει πολύ ωραία στη συνεργασία μας, είναι πολύ γενναιόδωρος και πάνω στη σκηνή και εκτός. Μου αρέσει πολύ που είναι ντόμπρος και ειλικρινής και αυθεντικός».

Ο Γιάννης Μπέζος, λοιπόν, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του και το επάγγελμα του, αλλά και στην αδιαφορία για την γνώμη των άλλων.

Ο ίδιος υποστήριξε πως θεωρεί ανώφελο να ασχολείται με τα όσα λένε οι άλλοι για το πρόσωπο του. Τον ενδιαφέρει μόνο όσα του λένε και αποκαλύπτουν οι δικοί του άνθρωποι.