«Μου έστειλε και φωτογραφία....» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου λίγες ώρες μετά την γέννηση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη

«Είναι αγκαλιά και οι τρεις από το πρωί»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου έστειλε και φωτογραφία....» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου λίγες ώρες μετά την γέννηση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη περίμενε από μέρα σε μέρα την γέννηση του παιδιού της και αυτή ήρθε το πρωί της Δευτέρας 5/12 (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Έκτοτε, ένας ένας οι διάσημοι φίλοι της σπεύδουν να της ευχηθούν για τα ευχάριστα και, μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησε σε αποκαλύψεις, ύστερα από την επικοινωνία του με την αδερφή της δημοσιογράφου, στην εκπομπή του MEGA, Ελένη.

Ο ίδιος εξήγησε, λοιπόν, ποια είναι η κατάσταση της λεχώνας, λίγες ώρες μετά τον τοκετό, ενώ επισήμανε και ποια είναι τα άγχη της ως μητέρα ενός κοριτσιού. Η Ελένη Μενεγάκη, στην πορεία, με την σειρά της, έστειλε τις ευχές της και το πλατό γέμισε χαμόγελα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την γέννηση του παιδιού της Μαίρης Συνατσάκη

«Γεννήσαμε, γεννήσαμε!», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και συμπλήρωσε: «Εντωμεταξύ δεν το ήξερα και ήμουν έτοιμος να της στείλω το Σαββατοκύριακο "Τι θα γίνει ρε Μαίρη, θα γεννήσεις ή θα γεννήσουμε εμείς; Πότε θα γεννήσεις;" και σήμερα, λοιπόν, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με καισαρική. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη.

Είναι στο πλευρό της η αδερφή της η Αλίκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που θα είναι και η νονά του παιδιού, μου έστειλε και φωτογραφία, προφανώς δεν μπορώ να σας την δείξω. Αυτό που μπορώ να σας πω, όμως, είναι ότι, συμφωνήσαμε και με την Αλίκη που μιλήσαμε, ότι είναι η πιο όμορφη Μαίρη που έχουμε δει. Είναι πανέμορφη. Είναι αγκαλιά και οι τρεις από το πρωί, για να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο».

«Το χαίρεται απίστευτα. Η Μαίρη πάντα πηγαίνει όπως το πάει η ζωή. Δεν είχε ποτέ το άγχος, αλλά τώρα από τη στιγμή που ήρθε, που το έμαθε, με τον Ίαν είναι τρομερά ήρεμη και πάρα πολύ ευτυχισμένη. Τα άγχη της αφορούν πάντα την κοινωνία και τον κόσμο που θα φέρει ένα κορίτσι. Μάλιστα, μου έλεγε ότι "Πολλά πράγματα που πρέσβευα, τώρα τα βλέπω να έρχονται μπροστά μου και λέω ότι "τώρα που θα φέρω ένα κορίτσι στον κόσμο, πώς θα το θωρακίσω σε αυτό τον κόσμο. Έχει τέτοια άγχη, από τόσο νωρίς», πρόσθεσε έπειτα.

Και τότε η Ελένη Μενεγάκη αναφώνησε με χαμόγελο: «Να τους ζήσει, με το καλό. Να είναι ευτυχισμένοι, υγιέστατοι και χαρούμενοι και οι τρεις τους!».