Του απάντησαν με γλυκά στα σχόλια που έκανε - Η όλο νόημα έκπληξη στον Μουτσινά και στο Καλό Μεσημεράκι

Πως αντέδρασε ο παρουσιαστής;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Του απάντησαν με γλυκά στα σχόλια που έκανε - Η όλο νόημα έκπληξη στον Μουτσινά και στο Καλό Μεσημεράκι

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα επικρατεί λίγο πολύ σε όλες τις εκπομπές, αφού ένα ένα βλέπουμε τα περισσότερα πλατό να είναι στολισμένα με εντυπωσιακά δέντρα και το καθένα με ξεχωριστά στολίδια.

Το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ, που γενικά είναι μια εκπομπή με έντονο στολισμό όλον τον χρόνο, καθώς τόσο ο Νίκος Μουτσινάς, όσο και η Βάνια στυλιστικά είναι πολύ έντονες προσωπικότητες.

Και ενώ λοιπόν όλη η ομάδα έχει μπει σε γιορτινή διάθεση, είναι δεδομένο ότι σχολιάζει και άλλες εκπομπές, με μία από τις πολλές να είναι το Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 του Γιώργου Παπαδάκη (δείτε εδώ τις έκτακτες αλλαγές στην εκπομπή).

Αν και μιλάμε για μια ενημερωτική εκπομπή, ούτε από αυτή λείπει ο στολισμός και μάλιστα, ο Μουτσινάς με το όλο χιούμορ πνεύμα του, σχολίασε τα γλυκά, που έχει ο Παπαδάκης στο τραπέζι του.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής 5/12 εκπομπής, μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο, με γλυκά και μπαίνουν στο πλατό του, φυσικά από το Καλημέρα Ελλάδα, που προφανώς θα άκουσε το σχόλιο και θέλησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο να απαντήσει.

Το χριστουγεννιάτικο δώρο για το Καλό Μεσημεράκι

«Είναι φετινά ή περσινά; Γιατί κι ο Ant1… περικοπές. Τα έχουμε ζήσε. Είναι τα ίδια με τον Πρωινό Καφέ που έκανα με τη Ζαρίφη. Έλα ρε Γιάννη, είναι δυνατόν; Με δαγκώνει συνέχεια! Βλέπουν και οι συγγενείς σου», είπε όλο χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.