Τα πάνω κάτω στο MEGA - Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Έρχονται αλλαγές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα πάνω κάτω στο MEGA - Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Σε τροχιά εσωτερικών αλλαγών στην πρωινή ζώνη αναμένεται να μπει το επόμενο διάστημα στο Mega, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τις επιδόσεις της ζώνης με αυξομειώσεις στην διάρκεια των εκπομπών.

Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA

Σύμφωνα, συγκεκριμένα, με πληροφορίες της εφημερίδας Realnews, το σχέδιο που εξετάζεται στο κανάλι της Συγγρού είναι να μετακινηθεί η ώρα έναρξης της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) και αντίστοιχα να αυξηθεί η διάρκεια της εκπομπής του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη.

Πιο συγκεκριμένα, στόχος είναι η Κοινωνία ώρα mega, που προπορεύεται στην μάχη τηλεθέασης της πολύ πρωινής ζώνης, να επεκταθεί κατά μισή ώρα, ενώ το Mega καλημέρα, που φέτος υφίσταται ισχυρές πιέσεις από το προπορευόμενο Happy Day στον ALPHA, να έχει σφιχτή διάρκεια.

Με βάση τον νέο σχεδιασμό που αναμένεται να υλοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη θα βγαίνουν στον αέρα από τις 5:00 έως τις 8:30 (αντί για 8:00). Αντίστοιχα, η Ελεονώρα Μελέτη θα λέει την πρώτη Mega Καλημέρα μισή ώρα αργότερα, δηλαδή στις 8:30 και έως τις 10:50, μειώνοντας τον χρόνο της ευθείας αντιπαράθεσης με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον ALPHA, που ξεκινά από τις 7:45.

Να υπενθυμίσουμε πως οι παρουσιαστές και των 2 εκπομπών έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και μάλιστα όταν η Ελεονώρα έκανε φέτος πρεμιέρα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μέσω της εκπομπής τους «Κοινωνία Ώρα Mega» της είχαν ευχηθεί «καλή αρχή». Συγκεκριμένα, πριν το κλείσιμο της εκπομπής τους και την «πάσα» τους στην εκπομπή της Ελεονώραςέκαναν απευθείας σύνδεση με την Ελληνίδα παρουσιάστρια και τότε τόσο ο Χασαπόπουλος όσο και η Βούλγαρη έστειλαν τις ευχές τους, η οποία με τη σειρά της έστειλε το δικό της μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Κοινωνία Ώρα Mega» ανέφερε ότι το φόρεμα που είχε επιλέξει η Ελεονώρα Μελέτη είναι πολύ ωραίο και με ιδιαίτερα χρωματιστό ενώ από την πλευρά του ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σημείωσε ότι η Ελεονώρα Μελέτη μ΄αυτό το φόρεμα, μοιάζει στην Κέιτ Μπλάνσετ, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία από ότι φαίνεται ο παρουσιαστής.