Έχει βάλει στα σκαριά κάτι μοναδικό - Ευχάριστα νέα για τον Ανδρέα Γεωργίου

Το ανακοίνωσε μόνος του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει βάλει στα σκαριά κάτι μοναδικό - Ευχάριστα νέα για τον Ανδρέα Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένας πολύ επιτυχημένος σκηνοθέτης - σεναριογράφος και ηθοποιός, ωστόσο μέσα από τις σειρές, που φέρουν την υπογραφή του, έχουμε αντιληφθεί, πως το κοινό ενδιαφέρεται για σειρές με έντονο το κομμάτι της μυθοπλασίας.

Στο Mega παρακολουθούμε τον δεύτερο κύκλο της ''Γης της Ελιάς'', με την πλοκή να αλλάζει συνεχώς και μάλιστα να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα για τους τηλεθεατές (δείτε εδώ τη σοκαριστική δολοφονία, που θα δούμε στα προσεχή επεισόδια).

Δε είναι λίγοι εκείνοι, που αναρωτιούνται για το αν θα υπάρξει και τρίτη σεζόν και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το κανάλι και ο Ανδρέας Γεωργίου έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την δημιουργία του τρίτου κύκλου της σειράς, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Άλλωστε, σύντομα θα μπει προσωρινό φρένο στη σειρά λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων, με τη Γη της Ελιάς να επιστρέφει τον Γενάρη.

Τότε θα αποφασιστεί και αν θα πραγματοποιηθεί όντως μία ακόμα σεζόν για την αγαπημένη σειρά. Η αλήθεια είναι πως το πλήθος των χαρακτήρων καθώς και οι διαφορετικές ιστορίες, μπορούν να δώσουν το πάτημα για μία ακόμα σεζόν. Σε λίγο καιρό λοιπόν, θα γνωρίζουμε με σιγουριά αν οι χαρακτήρες της Μάνης θα βρίσκονται στις οθόνες μας και του χρόνου.

Μέχρι τότε, όμως ο ίδιος ο δημιουργός έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram με την οποία έγινε γνωστό, πως αναζητάει νέα ταλέντα, αφήνοντας αιχμές, πως κάτι νέο ετοιμάζει, με τη δημιουργία ενός νέου project να είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο, αφού οι περισσότεροι ρόλοι στη Γη της ελιάς είναι κλισμένοι.

Τα επαγγελματικά πλάνα του Ανδρέας Γεωργίου μετά τη Γη της ελιάς

«Άνδρες-Γυναίκες όλων των ερμηνευτικών ηλικιών», γράφει στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ανδρέας Γεωργίου