«Δε θα ήθελα να...» - Η αμηχανία του Γρηγόρη Μπιθικώτση για το 2ο διαζύγιο του

«Τα πράγματα είναι πολύ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε θα ήθελα να...» - Η αμηχανία του Γρηγόρη Μπιθικώτση για το 2ο διαζύγιο του

Πριν από περίπου δύο μήνες έκανε μεγάλη αίσθηση ανακοίνωση του διαζυγίου για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την πρώην σύζυγο του, ενάμισι χρόνο μετά από τον λαμπερό γάμο, που έκαναν (δείτε εδώ τις δηλώσεις του ζευγαριού λίγο μετά το μυστήριο).

Ο τραγουδιστής, ο οποίος τον Ιανουάριο έζησε το μεγάλο θαύμα με τον ερχομό της κόρης του στον κόσμο, θεωρούσε, πως η ζωή του θα κυλίσει σε εκείνο το οικογενειακό μοτίβο, που είχε ξεκινήσει.

«Σας ευχαριστώ πολύ, είμαι τόσο ευτυχισμένος, που δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου. Την αντίκρισα και έλιωσα. Είναι μία κούκλα, μία πριγκίπισσα. Είναι τρία κιλά είναι υγιέστατη και η μανούλα της είναι μια χαρά. Ακόμα ψ. Το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται.

Η Ελενίτσα μου ήταν αγχωμένη και μου λέει δεν το πιστεύω ότι θα πάρουμε επιτέλους το μωρό μας αγκαλιά. Το μωρό θα πάρει το όνομα της μητέρας μου που την έχασα πριν από 2 χρόνια και θα την πούμε Μεταξούλα», είχε δηλώσει ο Μπιθικώτσης για τον ερχομό της κόρης του στον κόσμο.

Η ζωή ωστόσο είναι απρόβλεπτη και οι αποφάσεις χωρισμού, παίρνονται πάντα για το κοινό καλό των γονέων και των παιδιών και από καταλαβαίνουμε από τις φειδωλές δηλώσεις του Μπιθικώτση στο περιοδικό On time κάτι αντίστοιχο συνέβη και στη δική του περίπτωση.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Μπιθικώτση για το διαζύγιό του

Με τα προσωπικά σου τι γίνεται; Δεν σου πάει ο γάμος; Έχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Έχεις ένα διαζύγιο από τον πρώτο σου γάμο (κι έναν 14χρονο γιο, τον Γρηγόρη), αλλά πρόσφατα έπεσε κεραυνός εν αιθρία στη showbiz ο δεύτερος χωρισμός σου, μετά από ένα χρόνο γάμου κι η κόρη σας είναι μόλις 11 μηνών.

Όσο μεγαλώνουμε συνεχίζουμε να κάνουμε αυτοκριτική, πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, χρειαζόμαστε χρόνο να αντιληφθούμε τα λάθη μας, να γίνουμε καλύτεροι. Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να μπορέσω να πω ότι γίνομαι καλύτερος και να μάθω από τα λάθη μου. Ωστόσο, σε αυτό το θέμα που με ρωτάς δεν θα ήθελα να αναφερθώ καθόλου, γιατί τα πράγματα είναι πολύ «νωπά»…

Στην προσωπική σου ζωή είσαι σε στάδιο «ανάρρωσης», ενδοσκόπησης; Πώς νιώθεις;

Όλα αυτά μαζί, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει όλοι οι άνθρωποι -φυσικά κι εγώ- να συνειδητοποιήσουμε και τα λάθη μας. Να τα αποδεχτούμε, να τα παραδεχτούμε και να μαθαίνουμε από αυτά.

Χώρισαν Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Ελένη Τσιριγκάκη