«Ήρθε σε μία καλή μου στιγμή...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Κατερίνας Λέχου για την καριέρα της

Σχετικά με τον πιο αγαπημένο της ρόλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήρθε σε μία καλή μου στιγμή...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Κατερίνας Λέχου για την καριέρα της

Μία αποκαλυπτική και πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση πραγματοποίησε η Κατερίνα Λέχου με την παρουσιάστρια του MEGA Stories το βράδυ της Δευτέρας 5/12. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία πολύ πρόσφατα σχολιάστηκε λόγω της σχέσης της με τον Γιώργο Κιμούλη, αναφέρθηκε στην καριέρα της και όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, ενώ μίλησε και για έναν από τους πιο αγαπημένους της ρόλους.

Η ίδια, μάλιστα, εξήγησε με ποιο τρόπο επιλέγει συνήθως τους ρόλους της, επισημαίνοντας πως αισθάνεται όταν θεωρεί πως κάποιο κείμενο, σίριαλ ή έργο γενικότερα θα κάνει μεγάλη επιτυχία, ενώ έκλεισε την συζήτηση αναφερόμενη στο "Νησί", μία σειρά που άφησε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λέχου

«Δεν είναι ο ρόλος, είναι το όλον. Είναι η ιστορία, είναι ο πυρήνας της ιστορίας, είναι οι άνθρωποι», είπε αρχικά σχετικά με το πως επιλέγει ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί και πρόσθεσε για το αν έχει προβλέψει αν θα γίνει ένα έργο μεγάλη επιτυχία:

«Με το στομάχι διαβάζω, όχι με το κεφάλι. Η πρώτη μου ανάγνωση, τουλάχιστον, γίνεται καθόλου με την σκέψη μου και χωρίς διακοπές. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που σημαίνουν ότι με αφορά και με αγγίζει και ότι είναι καλογραμμένο».

Και συμπλήρωσε: «Με την μυθοπλασία, όπως και με την λογοτεχνία, πλησιάζεις δύσκολα θέματα, μαθαίνεις πολλά πράγματα με έναν πιο απλό τρόπο και πιο ανθρώπινο. Οπότε σημαίνει πάρα πολλά και μπορείς να κάνεις πολύ καλή δουλειά μέσω της μυθοπλασίας».

Όσον αφορά "Το Νησί", ανέφερε: «Ήταν μία δουλειά που αγάπησα πολύ, ένας ρόλος που αγάπησα πολύ. Ήρθε σε μία καλή μου στιγμή, γιατί είναι και όλα θέμα timing και, βεβαίως, το γεγονός ότι αγαπήθηκε από τον κόσμο... ήταν σαρωτικό το συναίσθημα των ανθρώπων, μείναμε άναυδοι».