Τζένη Μελιτά: Η αντίδραση της παρουσιάστριας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την σύγκριση με την Μαρία Μπακοδήμου

«Πολλοί μπορούν να το σκεφτούν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τζένη Μελιτά: Η αντίδραση της παρουσιάστριας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την σύγκριση με την Μαρία Μπακοδήμου

Η Τζένη Μελιτά, ύστερα από αρκετό καιρό, βρέθηκε ξανά στην ελληνική τηλεόραση μέσα από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν στο κανάλι της ΕΡΤ (η οποία κινδυνεύει να κοπεί), στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλο. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, σε μία από τις εκπομπές που ο παρουσιαστής συνεργαζόταν με την Μαρία Μπακοδήμου, ωστόσο ύστερα από την ρήξη στην σχέση των δύο τελευταίων όλα άλλαξαν (δείτε εδώ την αντίδραση της παρουσιάστριας όταν ρωτήθηκε για τον παλιό της φίλο).

Η κάμερα του Happy Day, εντόπισε την "οικοδέσποινα" της ΕΡΤ σε έξοδό της και η ρεπόρτερ του ALPHA θέλησε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της. Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, λοιπόν, η Τζένη Μελιτά, αφορούσε την σύγκριση με την Μαρία Μπακοδήμου, καθώς έχει δεχθεί πολλά σχόλια τέτοιου είδους.

Η απάντηση της Τζένης Μελιτά για την σύγκριση με την Μαρία Μπακοδήμου

Η ίδια θεωρεί πως είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, αλλά δεν την πειράζει, καθώς έχει δουλέψει με εκείνη και υποστηρίζει πως πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται καινούριοι άνθρωποι, γεγονός που αλλάζει όλες τις συνθήκες και τα δεδομένα που γνώριζε ο κόσμος μέχρι τώρα, ιδιαίτερα όσον αφορά το δίδυμο που προαναφέρθηκε.

«Πολλοί μπορούν να το σκεφτούν, είναι φυσικό. Τον έχουμε δει τον Φώτη μετά από τόσα χρόνια με τη Μαρία. Εγώ δούλευα μαζί τους. Καθένας μπορεί να το σκεφτεί αλλά ταυτόχρονα είναι ένας άλλος επαγγελματικός κύκλος με έναν καινούργιο επαγγελματικό κύκλο», απάντησε χαρακτηριστικά, με καλή διάθεση, για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.