Περνούν από αυστηρό έλεγχο πριν τα αγωνίσματα - Οι εξετάσεις που κάνουν οι παίκτες πριν το Survivor All Star

Σύμφωνα με το Πρωινό μας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Περνούν από αυστηρό έλεγχο πριν τα αγωνίσματα - Οι εξετάσεις που κάνουν οι παίκτες πριν το Survivor All Star

Οι προετοιμασίες για το Survivor All Star έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα ονόματα φαίνεται πως έχουν κλείσει και, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, οι παίκτες αυτή τη στιγμή βρίσκονται για ιατρικές εξετάσεις, ώστε να μπορούν να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο με ασφάλεια.

Όσον αφορά τις γυναίκες που θα βρεθούν ξανά στην παραλία, είναι:

Ενώ οι άνδρες, οι οποίοι είναι και πολύ δυνατοί αγωνιστικά και σίγουρα θα δούμε πολύ δυνατές "μάχες" στους στίβους, είναι:

Οι εξετάσεις που κάνουν οι παίκτες για να μπουν στο Survivor All Star

Τα πρώτα πρόσωπα που έκαναν την εμφάνισή τους είναι ο Γιώργος Κορόμι, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Όλοι τους θα περάσουν από καρδιολογικό έλεγχο, ενώ θα πραγματοποιήσουν και ένα τεστ κοπώσεως.

Ποιος κόπηκε στα εργομετρικά τεστ

Το πρωί της Παρασκευής 2/12 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Happy Day του ALPHA πως ένας αγαπημένος παίκτης κόπηκε στα εργομετρικά τεστ με αποτέλεσμα να μην συμμετέχει στο Survivor All Star.

Ο ίδιος μίλησε στις τηλεοπτικές εκπομπές, ευχήθηκε φυσικά καλή επιτυχία στους υπόλοιπους συμμετέχοντες ενώ ανέφερε πως στεναχωριέται που τόσος κόσμος του στέλνει μηνύματα για το πόσο πολύ θέλει να τον δει ξανά στους στίβους μάχης, ωστόσο εκείνος προτιμά να κάνει άλλα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος μπορεί να μην είχε φοβερές αγωνιστικές ικανότητες, ωστόσο αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για την προσωπικότητά του.

«Δεν πέρασα εργομετρικά τεστ για το Survivor. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να το απολαύσουν, να γυρίσουν όλοι υγιείς. Όπως καταλάβατε δεν θα είμαι. το έχω αποφασίσει μέσα μου, δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Το έχω πει στην παραγωγή. Με τιμά η πρότασή τους και αισθάνομαι λίγο άβολα με τον κόσμο που θέλει να με δει, γιατί έχω δεχτεί πολλά μηνύματα και είναι πολύ όμορφο ο κόσμος να θέλει να σε δει, αλλά μέσα μου αισθάνομαι ότι θέλω να κάνω άλλα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο και ηθοποιός.