«Το φέρετρό μου θέλω να...» - Σοκαρισμένοι στο πλατό του Breakfast at Star με την Έφη Σαρρή

Τα έχει σκεφτεί όλα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το φέρετρό μου θέλω να...» - Σοκαρισμένοι στο πλατό του Breakfast at Star με την Έφη Σαρρή

Η Έφη Σαρρή είναι μία τραγουδίστρια η οποία έχει ζήσει μία γεμάτη ζωή και έχει κάνει πράγματα που κανείς δεν φαντάζεται (δείτε εδώ πόσα χρήματα έχει δώσει για ένα φόρεμα). Όσο μεγαλώνει αρχίζει και βλέπει διαφορετικά τα πράγματα, ενώ συζητά όλο και πιο έντονα για τον θάνατό της και την κηδεία της.

Παρόλο που θεωρεί πως έχει βρει το ελιξίριο της νεότητας, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, θέλει να τα έχει όλα σχεδιασμένα, καθώς για εκείνη ακόμη και αυτό το δυσάρεστο γεγονός θέλει να είναι σαν μία γιορτή που όλοι θα θυμούνται.

«Πιο παλιά στα μπουζούκια έρχονταν κυρίως άνθρωποι από χώρες με πολύ χρήμα, χόρευα, πετάγανε τα δολάρια και γινόταν πανικός. Στάλθηκαν στο καμαρίνι μου διάφορα δώρα. Άλλες φορές τα δέχτηκα, άλλες όχι. Το να μου δώσει κάποιος ένα λουλούδι την ώρα που τραγουδάω, να μου ζητήσει αυτόγραφο, το να μου στείλει κι ένα δαχτυλιδάκι, όλα είναι κολακεία. Χρυσά από εδώ, χρυσά από εκεί, κότερα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, δεν κρύβω κάτι, είμαι ζάμπλουτη. Το ελιξίριο της νεότητας είναι η αποχή από το σ#ξ», είχε αναφέρει.

Πώς θα είναι η κηδεία της Έφης Σαρρή

Μιλώντας, λοιπόν, στο Breakfast at Star το πρωί της Τρίτης 6/12, η ίδια εξήγησε πως θα ήθελε να θαφτεί και πως θα ήθελε να είναι οργανωμένη ολόκληρη η κηδεία της. Μάλιστα, αποκάλυψε σε ποιον θα έριχνε πόρτα, ακόμα και μετά τον θάνατό της και γιατί.

«Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Εκεί μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά εκεί να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια μου αποκλειστικά. Το «Γυμνός μες στην Ελλάδα» πρώτο βέβαια, το «Τι είχαμε, τι χάσαμε» και άλλα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία πόδια, ωραία μπράτσα, να φοράνε… ή να μη φοράνε».

«Με σημάδεψε ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον. Βλέπω κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και λέω ότι του μοιάζουν. Στην κηδεία μου θα έριχνα πόρτα σε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον», κατέληξε.