Παναγιώτης Βασιλάκος: «Πιστεύω στους εξωγήινους, μία πρώην κοπέλα μου...»

Ποιος Σφακιανάκης...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλά είναι τα περίεργα που μπορεί να έχουμε ακούσει κατά καιρούς από τα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ. Η δήλωση, λοιπόν, πως μερικοί πιστεύουν στους εξωγήινους δεν είναι καινούρια. Ο Νότης Σφακιανάκης, για παράδειγμα, ήταν από τους πρώτους που μίλησαν "ανοιχτά" γι' αυτό το ζήτημα.

Μερικά χρόνια πριν, μάλιστα, σε συνέντευξή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, είχε εξηγήσει ακριβώς ποιες είναι οι απόψεις του, ενώ είχε αναλύσει και το γεγονός πως θεωρεί ότι οι άνθρωποι φτιάχτηκαν από τους εξωγήινους.

«Δεν έχουν φτιάξει την Ακρόπολη εξωγήινοι. Εμάς έχουν φτιάξει εξωγήινοι. Όλους μας. Αυτό που αποκτήσαμε από τη μια στιγμή στην άλλη, ο άνθρωπος ο οποίος βρισκόταν σε μια παλαιολιθική εποχή και απότομα σε πολλά μέρη της γης απέκτησε απίστευτη γνώση. Πειραματόζωα είμαστε, υβρίδια. Κυκλοφορούν στον κόσμο εξωγήινοι. Ενδεχομένως κάνουν επισκέψεις στη γη νοήμονα όντα.

Υπήρχαν θεοί που ερχόντουσαν από πάνω. Όταν κάνουμε προσευχή γιατί κοιτάμε προς τα πάνω; Ο Δίας πετούσε κεραυνούς λέιζερ, ο Ερμής είχε τη φτερωτή άμαξα. Εξωγήινοι ήταν. Όλοι οι θεοί ήταν εξωγήινοι. Εμείς είμαστε αποβράσματα του γαλαξία. Η ανθρωπότητα. Όσο για τους Έλληνες, σε κάποιους τόπους όπως η Ελλάδα για κάποιους ενεργειακούς λόγους έκαναν περισσότερες επισκέψεις. Αν δεν είσαι αρχαιολάτρης, από που θα ξεκινήσεις. Βεβαίως και είμαι αρχαιολάτρης. Δεν έχω πάει όμως σε τελετή δωδεκαθεϊστών», είχε δηλώσει.

Το άγνωστο περιστατικό του Παναγιώτη Βασιλάκου με την κοπέλα του και τους εξωγήινους

Στην κάμερα του Breakfast at Star, ωστόσο, το πρωί της Τρίτης 6/12, μίλησε ένας ακόμη άντρας από τον χώρο της δημοσιότητας, ο οποίος στηρίζει την ύπαρξη των εξωγήινων σε όσα του έχουν πει οι γονείς μία από τις πρώην συντρόφους του.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, που το γνωρίσαμε μέσα από το Bachelor (δείτε εδώ σε ποια πρώην του επέστεψε πάλι και είναι μαζί αυτό το διάστημα).

«Εγώ πιστεύω σε εξωγήινους. Μια πρώην σχέση μου, τα είχα με μια κοπέλα από την Τσεχία τότε, κάποια στιγμή έτσι όπως περπάταγαν στον δρόμο, ήρθε πάρα πολύ κοντά τους κάτι πολύ ανεξήγητο. Τώρα, να μου λένε ψέματα ο πατέρας και η μητέρα της που είναι σοβαροί άνθρωποι, δε νομίζω», είπε χαρακτηριστικά.