Αδυνατισμένη και αγνώριστη μετά το GNTM - Άλλος άνθρωπος σήμερα η Ξανθή Τζερεφού

Παραμένει κούκλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδυνατισμένη και αγνώριστη μετά το GNTM - Άλλος άνθρωπος σήμερα η Ξανθή Τζερεφού

Την Ξανθή Τζερεφού τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM στο Star, εκεί όπου κατάφερε να μπει στο σπίτι ως το μόνο plus size μοντέλο. Σχεδόν 4 χρόνια μετά τα δεδομένα έχουν αλλάξει πολύ και πλέον, το νεαρό μοντέλο έχει αποκτήσει μία πολύ διαφορετική σιλουέτα.

«Δεν έχω μετρήσει τα κιλά που έχω χάσει. Δεν είχα κάποιο θέμα με την υγεία μου. Ήμουν πάντα πολύ αδύνατη, αλλά μετά απέκτησε ένα θέμα με το στομάχι μου και τα κιλά μου ήρθαν από μόνα τους αλλά μετά τα έχασα», είχε πει πριν από λίγο καιρό, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Οι νέες εμφανίσεις της Ξανθής Τζερεφού μετά το GNTM

Η ίδια στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για τα κιλά της, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί πως είχε βιώσει bullying και όταν ήταν πολύ αδύνατη αλλά και όταν είχε παραπάνω κιλά (δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια της).

Η Ξανθή Τζερεφού κατάφερε να χάσει πολλά κιλά μέσα σε αυτά τα χρόνια, ενώ συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ. Μάλιστα, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας.

«Η παγκόσμια μόδα έχει προχωρήσει. Ο κόσμος θέλει να ταυτίζεται με τα μοντέλα και να μην τα βλέπει σαν κάτι άπιαστο. Η εποχή του 90-60-90 έχει γίνει παρελθόν. Το ταλέντο δεν καθορίζεται από το νούμερο των ρούχων. Δεν είναι κάτι που πιστευω εγω αλλά top models που είναι στην κατηγορία plus size ( Ashley Graham, Tara Lynn, Alessandra Garcia Lorido).

Να προσθέσω ότι στους πίνακες της αναγέννησης ποτε η γυναικεία ύπαρξη δεν ήταν αδύνατη.Δεν νομίζω να ήταν τυχαίο. Υπάρχουμε και κυκλοφορούμε γεμάτες αυτοπεποίθηση για να σου θυμίζουμε τις δικές σου ανασφάλειες... Με εκτίμηση μια 21 χρονη light plus size των αναλογιών 95-80-105», είχε γράψει η ίδια πριν από λίγο καιρό στα social media.

Ξανθή Τζερεφού απώλεια κιλών
Ξανθή Τζερεφού GNTM