Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Μεγάλωσε και έγινε μία κούκλα - Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα

Τραβάει τη δική της πορεία

Μεγάλωσε και έγινε μία κούκλα - Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα
NDP
News 06.12.2022 14:54
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί πολλοί να θυμάστε την κόρη της Βάνας Μπάρμπα, σαν ένα μικρό κοριτσάκι που δεν ξεκόλλαγε από την αγκαλιά της μαμάς του, ωστόσο η Φαίδρα έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε μία πανέμορφη γυναίκα που τραβάει τον δικό της δρόμο.

Η νεαρή κοπέλα, με αφορμή τη συμμετοχή της σε ένα βίντεο κλιπ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και αναφέρθηκε στις σπουδές της, στην απόφασή της να αφήσει το μόντελινγκ καθώς και στη σχέση της με τη μητέρα της.

Λίγο καιρό πριν, σε μία συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Πρωινό, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τον ρόλο της μητέρας και είπε: «Αν είχα γιο θα τον είχα καταστρέψει. Θα ήταν στην κατηγορία των αντρών που δεν θα σεβόταν τις γυναίκες. Τα λάθη ξεκινάνε από τη μάνα. Ευτυχώς ο Θεός μου έδωσε κόρη. Θα ήμουν μια μητέρα που θα τον έκανα νάρκισσο και με πλήρη ασέβεια στις γυναίκες», ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο που είχε σοκάρει τη Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τι της είχε πει).

Η κούκλα κόρη της Βάνας Μπάρμπα

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η Φαίδρα Μπάρμπα, σπουδάζει Φιλοσοφία στην Πάτρα, ενώ στις επιδιώξεις της είναι κάποια στιγμή να συνδυάσει τις σπουδές της με το μάρκετινγκ.

«Έχω αφήσει το μόντελινγκ, δεν ασχολούμαι πια, κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές αλλά κανονικά σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα.

Η σχέση μας είναι όπως οι σχέσεις μητέρας κόρης, μια χαρά. Ήταν πολύ ενθαρρυντική όταν της είπα ότι θα ασχοληθώ με το μόντελινγκ, αλλά εγώ πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τις σπουδές μου, οπότε και η μαμά μου ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.

Θέλω να επικεντρωθώ στη φιλοσοφία, το συνδύασα με το μάρκετινγκ. Το γεγονός ότι η μαμά μου ήταν στα φώτα ήταν κάτι φυσιολογικό, γιατί ήταν η ζωή της μαμάς μου, εγώ απλά ήμουν μέρος της.

Συζητάμε τα προσωπικά μας και τη συμβουλεύομαι», είπε χαρακτηριστικά η Φαίδρα Μπάρμπα στην εκπομπή Πρωινό Μας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Φιλίνη για την σχέση της με την Βάνα Μπάρμπα μετά την δικαστική τους διαμάχη

«Η Βάνα Μπάρμπα είναι μια ηθοποιός με μια αδιάφορη καριέρα» - Ασύλληπτο "άδειασμα" από την Έλενα Ακρίτα

Share