«Όταν ήρθε κι έκανε το δοκιμαστικό...» - Το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή της Μαρίας Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες

Αποκαλύφθηκε πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ANT1
ANT1

Στην εκπομπή Mega Stories της Δώρας Αναγνωστοπούλου μίλησαν οι δημιουργοί των Άγριων Μελισσών, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ιδέα που είχαν για τη σειρά καθώς και στο πώς αποφάσισαν να δώσουν στη Μαρία Κίτσου τον ρόλο της Ελένης Σταμίρη.

Η ηθοποιός κατάφερε να αποθεώσει τον ρόλο που της δόθηκε, ενώ για τα τρία χρόνια που βρέθηκε στον αέρα του ΑΝΤ1 η σειρά, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Η Μαρία Κίτσου αποχαιρέτησε με τον πιο τρυφερό τρόπο την αγαπημένη σειρά (δείτε εδώ την ανάρτησή της), ωστόσο φέτος δεν τη βλέπουμε σε κάποιο σίριαλ.

«Το όνομα βγήκε από το Διαφάνι της Καρπάθου. Είχαμε διάφορα ονόματα για το χωριό, αλλά δεν μας άρεσε κανένα. Και κάποια στιγμή μιλάμε με τον Αντώνη Χαλκιά, τον σκηνογράφο και του περιγράφουμε πώς περίπου έχουμε φανταστεί το χωριό. Και μας λέει “σαν το χωριό μου, το Διαφάνι;”. Και του λέμε “πόσο τέλειο όνομα, μπορούμε να το κλέψουμε;”», είπε αρχικά η Μελίνα Τσαμπάνη.

Ο Πέτρος Καλκόβαλης, σχολίασε: «Δεν είχαμε φανταστεί ότι θα έκανε αυτή την επιτυχία. Ήμασταν αισιόδοξοι ότι θα πάει καλά όταν άρχισε να σχηματίζεται η σειρά. Βλέπεις τους ηθοποιούς που κλείνουν».

Η συμμετοχή της Μαρίας Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες

Όσο για τη Μαρία Κίτσου, η Μελίνα Τσαμπάνη είπε: «Όταν ήρθε η Μαρία Κίτσου κι έκανε το δοκιμαστικό ήταν ομόφωνο. Απλά την είδες και είπες ότι είναιη Ελένη Σταμίρη. Και πέρασαν πάρα πολλές εξαιρετικές ηθοποιοί, αλλά ήταν αυτό το κάτι».