Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Όταν κοντεύεις να πεθάνεις από...» - Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τη Μαντώ Γαστεράτου

Αρρώστησε η παρουσιάστρια

«Όταν κοντεύεις να πεθάνεις από...» - Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τη Μαντώ Γαστεράτου
Instagram - Μαντώ Γαστεράτου
News 06.12.2022 16:47
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαντώ Γαστεράτου τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τα δύο παιδάκια της. Μπορεί φέτος να μην εμφανίζεται κάπου τηλεοπτικά, ωστόσο έχει όλο τον χρόνο για να περνάει όμορφες στιγμές με την κόρη της και τον γιό της.

«Ο γιος μου είναι 3 ετών και η μπέμπα 3 μηνών. Την κόρη μου (δείτε εδώ φωτογραφία της) προσπαθώ να την απολαμβάνω όσο πιο πολύ μπορώ, γιατί με τον γιο μου άργησα να συνδεθώ γιατί δούλευα πολύ τότε. Με την μικρή συνδέθηκα από την πρώτη μέρα ενώ με τον Γιώργο αργήσαμε. Ο γιος μου σιχαίνεται την μικρή, δεν την θέλει καθόλου. Με το που δει ότι παίζω μαζί της έρχεται εκεί και μου τραβάει την προσοχή.

Τη διάρκεια της λοχείας μου τη βίωσα πολύ άσχημα. Εκείνη την περίοδο ότι άγχος και ανησυχία έχεις μέσα σου, την περνάς πολύ στα παιδιά. Ένα μήνυμα που θα ήθελα να περάσω στις νέες μανούλες είναι το να μην μπαίνουν στο Google να ψάχνουν πράγματα. Είναι ότι χειρότερο έχω κάνει στον εαυτό μου. Κόντεψα να φτάσω στον ψυχίατρο δύο φορές. Στο Γιώργο έψαχνα τα πάντα αλλά το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό.

Στην δική μου περίπτωση, κατά τη διάρκεια της λοχείας, η λογική δεν υπήρχε. Υπήρχε μόνο το συναίσθημα, οπότε οτιδήποτε μικρό εγώ το βίωνα σε μεγάλη ένταση και με πολύ άγχος και στην πορεία το πέρασα και στα παιδιά αυτό», είχε πει στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Πρωινό Μας.

Το πρόβλημα υγείας της Μαντώς Γαστεράτου

Η καθημερινότητα έχει ωστόσο και τα προβλήματά της και έτσι με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε πως τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Έτσι, οι παππούδες έχουν αναλάβει την φροντίδα των παιδιών.

Στο βίντεο πιυ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η ίδια είναι καθισμένη στον καναπέ και πίσω παίζει το τραγούδι «Αντιλαλούνε τα βουνά», ενώ ο γιός της χορεύει και ο παππούς του, του χτυπάει παλαμάκια.

«Όταν κοντεύεις να πεθάνεις από γαστρεντερίτιδα και πίσω σου συμβαίνει αυτό. Βάλε ήχο οπωσδήποτε»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Στο δεύτερο παιδί τρελάθηκα, έβλεπα...» - Η εξομολόγηση της Μαντώς Γαστεράτου για την μητρότητα

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την αλήθεια μου» - Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Σκορδά

Share