MasterChef: Το ιδιαίτερο δώρο της παραγωγής για τον 3 μηνών γιό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram - Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Instagram - Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Καθώς πλησιάζουμε προς τον έβδομο κύκλο του MasterChef (δείτε εδώ τι αλλαγές θα γίνουν), παραγωγή και κριτές μπαίνουν σε ρυθμούς της νέας σεζόν. Η φετινή χρονιά μάλιστα είναι ιδιαίτερη αφού τόσο ο Πάνος Ιωαννίδης όσο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη κα του λέμε “βοήθα” και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ.

Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το παιδί του.

Το δώρο του MasterChef στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι λοιπόν, η παραγωγή του MasterChef ετοίμασε μία πολύ ιδιαίτερη έκπληξη για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Συγκεκριμένα, του έστειλε πετσέτες σε μπλε χρώμα, στις οποίες ήταν ραμμένο πάνω το όνομα «Κουτσόπουλος Junior».

Ο αγαπημένος σεφ μοιράστηκε το υπέροχο αυτό δώρο με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας πάνω: «Παραγωγούλα».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος παιδί