«Κάψαμε το σενάριο...» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αποστόλου για τον τρίτο κύκλο των Δύο Ξένων

Γιατί δεν βγήκε ποτέ στον αέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κάψαμε το σενάριο...» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αποστόλου για τον τρίτο κύκλο των Δύο Ξένων

Ο Δημήτρης Αποστόλου, το βράδυ της Δευτέρας (5/12) μίλησε στην εκπομπή Mega Stories και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρίτο κύκλο των Δύο Ξένων και στον λόγο που παρόλο που είχε γραφτεί το σενάριο, δεν προβλήθηκε από το Mega.

Μπορεί η σειρά να έχει τελειώσει εδώ περίπου δύο δεκαετίες, ωστόσο τα επεισόδια της εξακολουθούν να γίνονται ανάρπαστα από το τηλεοπτικό κοινό μέχρι και σήμερα (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για την τελευταία επανάληψη που παίχτηκε). Παρόλο λοιπόν που ο κόσμος περίμενε πώς και πώς την τρίτη σεζόν, αυτή δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.

Η τρίτη σεζόν, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου δεν ήταν εφικτό να προβληθεί, παρόλο που είχαν γραφτεί τα πρώτα 12 επεισόδια.

Τι συνέβη με την τρίτη σεζόν των Δύο Ξένων

«Είχαμε γράψει 12 επεισόδια και μάλιστα σε ένα πολύ όμορφο μέρος, το Οίτυλο. Αλλά είχαν αρχίσει κάτι γκρίνιες από τη μεριά των ηθοποιών και συντελεστών. Όλοι εμείς δεν είχαμε καταλάβει τι είχε γίνει με αυτή τη σειρά.

Γράφαμε, γυρίζαμε και ξανά από την αρχή. Όταν κάποια στιγμή βγήκαν έξω τα πράγματα, άρχισαν οι διάφοροι καλοθελητές, έριχναν πολλά λεφτά στο τραπέζι και αυτό δημιουργούσε καθυστερήσεις.

Και κάποια στιγμή μαθαίνουμε πως ο καθένας είχε πάρει τον δρόμο του. Το ωραίο ήταν πως είχαμε πάρει τα 12 επεισόδιο με τον Αλέξανδρο, πήγαμε στο Οίτυλο, κάναμε μια θράκα και τα βλέπαμε να καίγονται. Το απολαμβάναμε».