«Έχουμε αποφασίσει να...» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη του Πλούταρχου για τον γάμο του με τη Μαρία

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχουμε αποφασίσει να...» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη του Πλούταρχου για τον γάμο του με τη Μαρία

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής με μακρά καριέρα στις πίστες, με το ταλέντο του να είναι από ότι φαίνεται τόσο μεγάλο, που έχει μεταλαμπαδευτεί και σε άλλα μέλη της οικογένειας.

Τη Δευτέρα 5/12 είδαμε τις νέες του δηλώσεις από το καμαρίνι του στην εκπομπή Ελένη του Mega μιας και έχει ξεκινήσει εμφανίσεις με την εξίσου πολύ επιτυχημένη συνάδελφό του, την Πάολα.

Ο Πλούταρχος εκτός όμως από τα τραγουδιστικά μίλησε και για την οικογένεια του, η οποία είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι της ζωής του, με τη σύντροφό του Μαρία (δείτε την εδώ) και τα πέντε παιδιά, που έχουν μαζί να γεμίζουν το σπίτι του.

Τον γιο του, Γιώργο Κακοσαίο τον ξέρει πλέον όλη η Ελλάδα, αφού έχει κληρονομήσει όλο το ταλέντο του μπαμπά του και το διαχειρίζεται εξαιρετικά. Όσο για την κόρη του (δείτε την εδώ να τραγουδάει με τον Πλούταρχο) μιλάει με την ίδια αγάπη και παραδέχεται και τα δικά της καλλιτεχνικά στοιχεία.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχου για την οικογένεια και τα παιδιά του

«Κι εγώ και η σύντροφός μου Μαρία έχουμε αποφασίσει να ζούμε χωρίς πολλά φώτα, όταν δε χρειάζονται. Όλοι μαθαίνουμε στην πορεία πώς να είμαστε γονείς. Αυτό που έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα παιδιά μας είναι να είμαστε πιο σοφοί. Μας διδάσκουν πάρα πολλά πράγματα οι καταστάσεις και η οικογένεια γενικώς.

Είναι πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε πριν! Και εγώ και η σύντροφός μου κάνουμε πράγματα για τα παιδιά, μιλάμε συνέχεια, είμαστε σε επαφή. Δεν είμαστε χαμένοι μέσα σε ένα σπίτι, αυτό που πιστεύω κάνει κάθε ελληνική οικογένεια. Ό,τι κάνουν να είναι δική τους επιλογή. Να μην τους επιβάλλουν πράγματα.

Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο για μένα το να βλέπω τον γιο μου να ξεκινάει μια καριέρα. Εύχομαι να αγαπήσει και να σεβαστεί τον κόσμο, και να δουλέψει πάνω σε αυτό που έχει επιλέξει να κάνει με σώμα και ψυχή. Τον αγαπώ πάρα πολύ και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος.