«Φέρνει χιλιάδες γλυκόπικρες αναμνήσεις...» - Συγκλονίζει το μήνυμα της Εριέττας Κούρκουλου για την γιορτή του γιου της

Πήρε το όνομα του σπουδαίου Νίκου Κούρκουλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φέρνει χιλιάδες γλυκόπικρες αναμνήσεις...» - Συγκλονίζει το μήνυμα της Εριέττας Κούρκουλου για την γιορτή του γιου της

Η σημερινή (6/12) μέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για την Εριέττα Κούρκουλου, μιας και ο γιός της, Νίκος, έχει την ονομαστική του εορτή. Το μωράκι της ήρθε στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες (δείτε εδώ την πρώτη του φωτογραφία) και οι γονείς του, του έχουν τεράστια αδυναμία.

Μάλιστα, η Εριέττα Κούρκουλου αποφάσισε να δώσει στο γιό της, το όνομα του αείμνηστου πατέρα της, Νίκου Κούρκουλου και σήμερα γιόρτασε για πρώτη φορά την ονομαστική του εορτή.

Στην ανάρτησή της μάλιστα, η Εριέττα Κούρκουλου, ποζάρει με το παιδί της και τον αγαπημένο της σύζυγο, Βύρωνα Βασιλειάδη και τονίζει πως παρόλο που ο γιός της κουβαλάει ένα πολύ βαρύ όνομα, δε θα πρέπει να αισθανθεί την πίεση να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του.

«Λόγω του ονόματός μου ήμουν πάντα λίγο δακτυλοδεικτούμενη, με έκριναν πριν με γνωρίσουν και στα ζώα βρήκα τη διέξοδό μου, την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα που λείπει από πολλούς ανθρώπους. Σε κοιτάνε με καθαρή ματιά και σε αντιμετωπίζουν με βάση του πώς τα αντιμετωπίζεις εσύ και όχι με βάση την εμφάνισή σου ή το πόσα χρήματα έχεις», είχε πει η ίδια για το όνομά της.

Οι ευχές της Εριέττας Κούρκουλου στον γιό της

«Σήμερα γιορτάζουμε το όνομά σου ζωή μου… Ένα όνομα που στην μαμά και τον μπαμπά φέρνει χιλιάδες γλυκόπικρες αναμνήσεις, μιας και έχουν φύγει και οι δυο Νικόλαοι από τους οποίους πήρες και εσύ το όνομά σου. Νίκος πια υπάρχει ένας στις ζωές μας και αυτός είσαι εσύ. Ένας μικρός άνθρωπος, με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα και την δική του όμορφη πορεία να χαράξει στον κόσμο μας…

Ένας τοσοδούλης, που μας έχει πάρει τα μυαλά. Θέλω να ξέρεις, ότι δεν περιμένουμε τίποτε από εσένα. Δεν επιδιώκουμε να μοιάσεις στους παππούδες σου επειδή κληρονόμησες το όνομά τους, ούτε ελπίζουμε ότι ήρθες να γεμίσεις το κενό που άφησαν εκείνοι. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να έχεις την υγεία σου, να είσαι ευτυχισμένος και να γίνεις καλός άνθρωπος. Εμείς θα είμαστε εδώ να σε υποστηρίζουμε σε όλα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου.

Εριέττα Κούρκουλου γιός