Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Είχα υιοθετηθεί από την...» - Έτσι έμαθε για τους πραγματικούς της γονείς η Άννα Χατζησοφιά

Η σοκαριστική εξομολόγησή της!

«Είχα υιοθετηθεί από την...» - Έτσι έμαθε για τους πραγματικούς της γονείς η Άννα Χατζησοφιά
News 07.12.2022 01:02
Από Ελένη Μήτση

Η Άννα Χατζησοφία παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο Super Κατερίνα του Alpha, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 6/12 κάνοντας δηλώσεις, που αφορούν στα παιδικά της χρόνια.

Η σεναριογράφος - ηθοποιός έχει μιλήσει ξανά για την ιδιαίτερη ιστορία της, καθώς υιοθετήθηκε (δείτε εδώ την ηλικία, που έμαθε όλη την αλήθεια) από τους θείους της, κάτι που η ίδια έμαθε με πολύ τραυματικό τρόπο, όταν έφυγαν από τη ζωή οι θετοί της γονείς.

Σήμερα, τόσα χρόνια μετά έχει δουλέψει μέσα της με το ζήτημα της υιοθεσίας και αυτό φαίνεται από τον τρόπο, με τον οποίο μιλάει γι αυτήν, καθώς όπως τονίζει δεν την στιγμάτισε τόσο η συνθήκη, όσο οι θάνατοι, που έζησε και ο τρόπος της ανακοίνωσης.

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Άννας Χατζησοφιά για την υιοθεσία της

«Είχα υιοθετηθεί από την αδελφή του πατέρα μου. Δέχτηκα πάρα πολλή αγάπη απλώς ήταν τραυματικό όλο το συμβάν γιατί υπήρχαν πολλοί θάνατοι στην οικογένεια. Αυτό ήταν το βασικό ζήτημα στην οικογένεια. Η αδελφή του πατέρα μου που με είχε υιοθετήσει πέθανε όταν ήμουν 4-5 χρονών και όταν ήμουν έκτη Δημοτικού πέθανε και ο θετός μου πατέρας.

Τότε επέστρεψα στους φυσικούς που μου γονείς και έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη. Το λάθος που είχε γίνει ήταν ότι δεν το ήξερα. Αν μου το λέγανε, θα ήταν πιο αντιμετωπίσιμο με την έννοια του ότι υπήρχε και το τραύμα του θανάτου του ανθρώπου που με μεγάλωσε. Θα το βίωνα λίγο πιο ομαλά.

Ήταν λίγο δύσκολο μέχρι να εγκληματιστώ. Αισθανόμουν ξένη, ήμουν ξένη. Οι γονείς μου, μού έδωσαν πολύ μεγάλη ελευθερία. Ήμουν και θρασύς. Κάπνιζα από 15 χρονών, και το έκοψα στα 30, και έστελνα τον πατέρα μου να μου πάρει τσιγάρα. Είχα τρία αδέρφια τα οποία μέχρι κάποια στιγμή γνώριζα ως ξαδέρφια. Και οι δυο πατέρας μου, μού είχαν τεράστια αδυναμία», ανέφερε η Άννα Χατζησοφιά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με φοβερή θέα και γεμάτο πίνακες - Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της Άννας Χατζησοφιά

«Τον σάπισα στο ξύλο!» - Έμειναν "κάγκελο" με την αποκάλυψη της Χατζησοφιά στο Super Κατερίνα

Share