«Ήμουν πάρα πολύ καλή μαμά και...» - Βαθιά συγκινημένη με τις αποκαλύψεις της στο Happy Day η Εύη Βατίδου

«Δεν μπορώ να πω πως ο Αλέξης Κούγιας δεν με βοήθησε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήμουν πάρα πολύ καλή μαμά και...» - Βαθιά συγκινημένη με τις αποκαλύψεις της στο Happy Day η Εύη Βατίδου

Η Εύη Βατίδου, ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα το 1998, ως παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής «UK Top» στο MAD, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μοντέλο. Ακολούθησαν τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου στέφθηκε Μις Ελλάς 1999.

Το 2008, συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του STAR, «Μέσα σ' όλα» ενώ τη σεζόν 2008-09 συνεργάστηκε με τους Δημήτρη Παπανώτα και Χριστίνα Αλούπη στην εκπομπή «Υπάρχει λόγος» στο ίδιο κανάλι. Ακολούθησε η συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή «Παρέα με τον Ανδρέα» αλλά και ο διαγωνισμός «Playmate of the Year» (2009) όπου ήταν στην κριτική επιτροπή.

Μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής αποχής, επανήλθε το καλοκαίρι του 2017, ως παρουσιάστρια της εκπομπής «Summer Style» στο OPEN (πρώην Epsilontv).

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις τηλεπωλήσεις, έχοντας συμμετάσχει σε εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη αλλά και δικές της. Από το 2021 παρουσιάζει την εκπομπή συνοικεσίων «Για πάντα μαζί» με τα γραφεία γνωριμιών ''Θάνος'', η οποία προβάλλεται στο Epsilon TV αλλά και σε περιφερειακά κανάλια.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Εύης Βατίδου στο Happy Day

Με αφορμή λοιπόν το πρόσφατο τηλεοπτικό της βήμα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Η Εύη Βατίδου παντρεύτηκε τον Αλέξη Κούγια το 2001 με δυόμισι χιλιάδες καλεσμένους, το 2006 ωστόσο ξεκίνησαν τα προβλήματα ανάμεσα τους και μετά από πολλές αλληλοκατηγορίες χώρισαν. Σήμερα, διατηρούν καλές σχέσεις σχετικά, για τα παιδιά τους.

Στην εκπομπή λοιπόν, αναφέρθηκε στο μεγάλωμα των παιδιών της και την μεγάλη αγάπη που τους έχει, αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις (δείτε τα σημάδια από το μπότοξ στο πρόσωπο της).

«Νομίζω τα παιδιά πέρασαν ωραία μαζί μου, ήμουν άνετη μαμά. Και εγώ πέρασα ωραία μαζί τους, τα παιδιά μου ήταν το κίνητρό μου να σταθώ στις δυσκολίες που μας ήρθαν», εξομολογήθηκε. «Στα οικονομικά μου δεν είχα ευκολία γιατί δεν τους στερούσα κάτι. Δεν μπορώ να πω ότι ο πατέρας τους δεν βοηθούσε, ό,τι μου ζητούσαν τους το έδινα», συνέχισε.

«Θα ήθελα έναν σύντροφο από την άλλη λέω ίσως είναι καλύτερα να είμαι μόνη μου. Μου λείπει η εσωτερική γαλήνη που θα μου έδινε ο σύντροφος», αποκάλυψε στη συνέχεια και στη συνέχεια ανέφερε: «Όταν ήταν μικρά τα παιδιά έψαχνα έναν σύντροφο που θα ήταν και πατριός αλλά δεν δέχτηκαν τα παιδιά μου με την έννοια των ευθυνών. Οι άνδρες με έχουν μόνο απογοητεύσει» εξομολογήθηκε.