«Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα...» - Δύσκολες στιγμές για τη Μαρία Κορινθίου

Εξήγησε για ποιο λόγο αναβλήθηκαν οι παραστάσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα...» - Δύσκολες στιγμές για τη Μαρία Κορινθίου

Πριν από λίγες ώρες, η Μαρία Κορινθίου, ανακοίνωσε πως η παράστασή της, Jordan, χρειάστηκε να αναβληθεί (δείτε εδώ τα λόγια της) και έτσι, θέλησε να δώσει αναλυτικά τις εξηγήσεις της μέσα από μία ιδιαίτερη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την προετοιμασία που κάνει κάθε φορά για την παράσταση και εξήγησε πως ο οργανισμός της ταλαιπωρήθηκε πολύ και έτσι αναγκάστηκε να κάνει ένα βήμα πίσω.

Μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου εξήγησε πως η παράσταση είναι πολύ σκληρή και πως κάθε φορά προσπαθεί να συνέλθει, μέχρι που το σώμα της άρχισε να της δίνει σημάδια πως πρέπει να ηρεμήσει, ενώ δεν εξήγησε πότε ακριβώς αναμένεται να επιστρέψει στις παραστάσεις της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για τις παραστάσεις της

«Το JORDAN μου, η Σίρλευ μου…..κομμάτι μου. Ένα έργο σπουδαίο, μοναδικό και υπερβολικά δύσκολο και απαιτητικό. Κάθε φορά στην σκηνή, όταν «ενώνομαι» με την Σίρλευ, όταν η ψυχή μου αγγίζει την ψυχή της Σίρλευ, αφήνω τα κομμάτια μου, με πόνο, με κόπο…γίνομαι χίλια κομμάτια ……και κάθε φορά μετά την παράσταση προσπαθώ να τα ξανακολλήσω αυτά τα κομμάτια, να επαναφέρω την ψυχή μου στο σώμα μου, που απλόχερα προσφέρω, και προσπαθώ να επανέλθω στο δικό μου κέντρο, στη Μαρία.

Δυστυχώς αυτή η παράσταση είναι τόσο σκληρή, όσο σκληρή μπορεί να γίνει όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα και εκεί όμως να επιμένω να μην δίνω σημασία στα σωματικά «σημάδια». Έπιασα κόκκινο και φυσικά το σώμα διαμαρτυρήθηκε εντόνως. «Άκουγα», αισθανόμουν, αλλά ήλπιζα ότι όλα καλά είναι. Εντέλει το σώμα αποφάσισε, άσχετα αν η ψυχή μου είναι «εκεί»…….τραβάω χειρόφρενο λοιπόν, αφήνω την λατρεμένη μου Σιρλείτσα να ξεκουραστεί….μαζί και εγώ.

Όσοι έχουν δει την παράσταση απλά ξέρουν…. Σας λατρεύω και επιφυλάσσομαι, για την Σίρλευ, για τον Τζόρτναν, για εσάς……. “Φως, αυτό είναι φως Τζόρνταν, φως, δεν είναι όμορφο; Πάει να πει πως ο Θεός σου χαμογελάει Τζόρνταν!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.