«Ήμουν ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος για να γίνω...» - Η αποκαλύπτική δήλωση του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Γιατί έγινα; Ούτε που ξέρω. Δεν έχω ιδέα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ήμουν ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος για να γίνω...» - Η αποκαλύπτική δήλωση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του, μίλησε για την ζωή του και για την καριέρα του. Ο ηθοποιός που τον απολαμβάνουμε στο «Κάνε ότι Κοιμάσαι» της ΕΡΤ (δείτε πως πάει από τηλεθέαση) εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για την επαγγελματική το υπορεία, ότι δεν ήταν στα αρχικά του σχέδια να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής.

Αυτός είναι ο λόγος που έγινε ηθοποιός ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο γνωστός οικοδεσπότης από το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» αναφέρθηκε στο λόγο που έγινε ηθοποιός και τόνισε ότι έγινε... συμπληρωματικά.

«Γιατί έγινα; Ούτε που ξέρω. Δεν έχω ιδέα. Συμπωματικά γίνανε όλα. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός. Ούτε ποίημα στο σχολείο δεν είχα πει. Με λίγα λόγια ήμουν ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος για να γίνω ηθοποιός. Όποιος με ήξερε και του έλεγες οπ ο Σπύρος θα γίνει ηθοποιός, θα έσκαγε στα γέλια. Αν μου έλεγε μια χειρομάντισσα «εσύ παιδί μου, θα ασχοληθείς με το θέατρο», θα της έλεγα «άλλαξε δουλειά γιατί θα πεινάσεις».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην ερώτηση του δημοσιογράφου στο εάν είναι ευχαριστημένος και χαρούμενος με την επαγγελματική επιλογή του, ο ίδιος απάντησε πως ναι είναι, αλλά δεν ήταν κάτι που επέλεξε ολοκληρωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ναι. Αλλά δεν την επέλεξα. Με επέλεξε η δουλειά αυτή. Με τα χρόνια που έγινα ένα μαζί της νομίζω ότι τίποτα άλλο δεν θα μου έδινε τόση χαρά και μάλλον σε τίποτα άλλο δεν θα ήμουν τόσο καλός όσο είμαι εδώ. Δεν ξέρω πόσο καλός είμαι, αλλά όσο είμαι τέλος πάντων. Ηταν πραγματικά η τύχη μου βουνό».

Επιπλέον ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε επίσης ότι τα είχα παρατήσει, κάτι που δεν του έκλεισε πόρτες. Ακόμη αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Λευτέρη Βογιατζή που με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί με το θέατρο.

«Τα παράτησα μια φορά. Αλλά δεν με παράτησαν αυτά. Δουλεύαμε με τον Λευτέρη Βογιατζή και θυμάμαι πως είχα μπερδευτεί πολύ με τον ρόλο μου, δεν αισθανόμουν καλά. Κι αποφάσισα μια μέρα ότι δεν κάνω για το θέατρο. Μόνος μου. Και σηκώθηκα κι έφυγα. Του βρήκα έναν ηθοποιό, του έκανα πρόβες και είπα στον Βογιατζή «κοίταξε να δεις, εγώ δεν θα συνεχίσω στο θέατρο, δεν κάνω γι’ αυτή τη δουλειά». Αλλώστε δεν είναι και μια δουλειά που μπορείς να την κάνεις απλά καλούτσικα. Έφυγα λοιπόν. Λίγο καιρό μετά ένας φίλος από τη σχολή, ο Κώστας Νταλιάνης, ανέβαζε ένα έργο, μου ζήτησε να πάω, με έριξε στο φιλότιμο και τελικά πήγα. Έπαιξα έναν ρόλο σε ένα έργο του Μπρεχτ, έγινε χαμός κι έτσι άρχισε να γυρίσει πάλι ο τροχός», αποκαλύπτει στο Gala.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο στο «Κάνε ότι Κοιμάσαι»

Επεισόδιο 24

Η Βικτόρια προσπαθεί να κρυφτεί και ο κίνδυνος να τη βρουν κάθε μέρα μεγαλώνει… Μπορεί ο Μηνάς να έχει συλληφθεί, όμως ο Μιχάλης κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και σκέφτεται αν πρέπει να τη βοηθήσει. Ο Μηνάς ζητάει συγγνώμη από την Άννα, όμως δεν την πείθει… Η Ζωή συνεχίζει να μην είναι σίγουρη για την απόφασή της και γι’ αυτό δεν ξέρει αν πρέπει να τη μοιραστεί…