«Ας μην το συνεχίσουμε δεν είναι ωραίο...» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος "έσφαξε με το γάντι" τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η αντίδραση τους στο πλατό, όταν είδαν τα πλάνα με τον πρώην συνεργάτη τους να τους αποφεύγει γκαζώνοντας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ας μην το συνεχίσουμε δεν είναι ωραίο...» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν με αφορμή την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη μέσα από τη γυναικολόγο της που έκανε υπερηχογράφημα, θέλησε να προβάλλουν βίντεο που είχαν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Κανείς όμως, δεν περίμενε πως θα τους αποφύγει άρον άρον.

Συγκεκριμένα, η κάμερα τους βρέθηκε έξω από τα στούντιο με σκοπό να τον "τσακώσει" για να κάνει δηλώσεις, όμως όταν εκείνος είδε την κάμερα, γκάζωσε με το αυτοκίνητο του και έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Με το που το είδε αυτό ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενοχλήθηκε, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αποκαλύψει για πρώτη φορά το παράπονο που έχει με το Super Κατερίνα, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου δεν γνώριζε τίποτα, αφού μαζί του έχει άριστες σχέσεις.

«Δεν μίλησε σε εμάς; Δεν θα κατάλαβε ότι είμαστε εμείς. Είναι λίγες μέρες πριν έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα μιλήσει σε λίγες μέρες» σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Μπορεί να έχει παράπονο, εγώ λέω τώρα την αλήθεια. Δύο φορές έχουμε προσπαθήσει να του μιλήσουμε και έχει φύγει» της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κ.Κ: Είσαι καλά; Ξέρεις κάτι; Τι λες παιδί μου; Εκατό φορές έχει μιλήσει για την εκπομπή, στη γιορτή μου έκανε και post με έβαλε. Έχουμε τέλεια σχέση.

Α.Μ: Μπορεί να μην τα ‘χει με σένα, να τα ‘χει με την εκπομπή.

Κ.Κ: Δεν τα ‘χει καθόλου με την εκπομπή, γιατί αν τα είχε με την εκπομπή θα τα είχε με εμένα κυρίως. Με μένα δεν τα έχει και μιλάμε συνέχεια. Άμα ξέρεις κάτι πες το.

Α.Μ: Ξέρω αυτό που λέει η εικόνα και η εικόνα λέει ότι αποφεύγει. Έχετε το ταλέντο να με βγάζετε τρελό αλλά μόνο που εγώ δεν είμαι τρελός. Πάμε παρακάτω, θα το δείτε.

Κ.Κ: Όχι, όχι κάτσε λίγο, γιατί αυτό θίγει κι εμένα. Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

Α.Μ: Έχει παράπονο που έφυγε από την εκπομπή. Θέλεις κάτι παραπέρα; Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να το πω. Το ‘πα έμμεσα.

Κ.Κ: Έχει κάτι με εμένα ή με το κανάλι;

Α.Μ: Όχι με εσένα δεν έχει, αυτό μπορώ να το πω απερίφραστα. Να το πω με άλλα λόγια; Θα ήθελε να είναι σε αυτή την εκπομπή.

Έτσι λοιπόν, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τι έχει συμβεί πίσω από την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με την εταιρία του την Barking Well να τον μεταφέρει στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Το τηλεφώνημα του Super Κατερίνα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για να λυθεί η παρεξήγηση

Αφού έκλεισε η συζήτηση αυτή, και είπαν στο πλατό ότι δεν είναι ωραίο αυτό που γίνεται γιατί δεν είναι μπροστά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε την πρωτοβουλία και τηλεφώνησε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για να λυθεί όλο αυτό που δημιουργήθηκε.

Όπως είπε ο μέλλοντας πατέρας, τους αγαπάει όλους στο πλατό, ωστόσο, δεν έγινε περαιτέρω συζήτηση λόγω του ότι ήταν σε μίτινγκ για την εκπομπή.