Ηθοποιός του «Ρετιρέ» κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη - Η αποκάλυψη του Γιάννη Νέζη

«Ήταν πάντα σοβαρή...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηθοποιός του «Ρετιρέ» κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη - Η αποκάλυψη του Γιάννη Νέζη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γιάννης Νέζης, ο αγαπημένος «Κωστάκης» της σειράς «Το Ρετιρέ», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιστορική σειρά του Mega, στους συνεργάτες του καθώς και στις καταγγελίες που τρέχουν σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πολύκροτη συνέντευξη που παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού για τον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ τι είπε για τις καταγγελίες) και εξήγησε πως πέρα από εξαιρετική στη δουλειά της, η γνωστή ηθοποιός είναι και ένας πολύ αυστηρός άνθρωπος που δύσκολα θα άφηνε περιθώριο σε κάποιον να την παρενοχλήσει.

Τέλος, ο Γιάννης Νέζης, μίλησε για μία ηθοποιό του Ρετιρέ, η οποία είχε καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας πως πρόκειται για μία πολύ σοβαρή γυναίκα, που δε θα έλεγε κάτι τόσο σοβαρό έτσι.

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Νέζη

«Η Νεφέλη Ορφανού είναι μία σπουδαία ηθοποιός αλλά και ένας αυστηρός άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να αφήσει χώρο για να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχει υποστεί η ίδια κάποια σεξουαλική παρενόχληση από τον κύριο Φιλιππίδη. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να πάρουμε υπ' όψιν ότι οι κοπέλες που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη λένε ψέματα ή τρελάθηκαν γιατί πολλές φορές ακούστηκε ότι το έκαναν για προβολή. Δεν νομίζω ότι έγινε γιατί το έχουν κάνει και κοπέλες οι οποίες δεν ασχολήθηκαν τελικά με το θέατρο και δεν μένουν καν στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Γιάννης Νέζης.

Στην ερώτηση για την ηθοποιό του «Ρετιρέ» που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Γιάννης Νέζης, απάντησε: «Είναι από τους λίγους ανθρώπους εκείνης της εποχής που έχω προσωπικές σχέσεις. Για να τον καταγγείλει η συγκεκριμένη ηθοποιός η οποία ήταν πάντα σοβαρή, έχοντας παιδιά και οικογένεια, προφανώς κάτι θα είχε συμβεί. Άλλωστε ήταν ένας κλειστός άνθρωπος που πάντα κρατούσε πολύ βαθιά τα προσωπικά της»