«Είναι αντρίκια η συμπεριφορά αυτή;»- Ο Περικλής Κονδυλάτος "κατακεραύνωσε" τον Νίκο Μουτσινά

«Για μένα είπε πολύ άσχημα πράγματα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι αντρίκια η συμπεριφορά αυτή;»- Ο Περικλής Κονδυλάτος

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος το πρωί της Τετάρτης (7/12) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξυπνήσει τις τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα σε εκείνον και τον Νίκο Μουτσινά.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων εξήγησε πως ενώ ο Νίκος Μουτσινάς από κοντά του είπε πολύ καλά λόγια, σε επόμενες εκπομπές του, του άσκησε και πάλι πολύ σκληρή κριτική.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δηλώσεις του αυτές, προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις στο πλατό του Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της, να διαφωνούν έντονα (δείτε εδώ τι συνέβη αναλυτικά).

«Δεν ξέρω απολύτως τίποτα για το Survivor. Η παραγωγή δεν σε δένει με συμβόλαιο γιατί θέλει να έχει το πάνω χέρι. Είμαι 10% στο να πάω και 90% στο να μην πάω. Είμαι χυδαίος αν βγαίνω και μιλάω για τα ποσά που ακούγονται για το Survivor. Δεν νομίζω να με θέλουν στο My Style Rocks, δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο και κλαίω.

Πήγα στα γυρίσματα του GNTM γιατί κάναμε ένα επεισόδιο με τον Βασίλη Ζούλια, δεν πέρασα ωραία, ήταν περίεργο το κλίμα. Η Βίκυ Καγιά δεν ήταν εκεί. Αν ήταν εκεί, μπορεί να μην συνέβαινε αυτό. Εισέπραξα αλαζονικές συμπεριφορές», είπε αρχικά.

Τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για τον Νίκο Μουτσινά

Όσον αφορά στον Νίκο Μουτσινά, ο Περικλής Κονδυλάτος, είπε: «Είχα πει για τον Νίκο Μουτσινά ότι δεν ήταν ωραίο να κοροϊδεύει το ότι ψευδίζω. Θεωρώ ότι ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να είναι λίγο απελπισμένος. Για μένα είπε πολύ άσχημα πράγματα. Είναι αντρίκια η συμπεριφορά αυτή του Νίκου Μουτσινά; Θα κρίνει εμένα; Αυτός τι έχει παίξει, τον Άμλετ; Δεν μου αρέσει η εκπομπή του. Ούτε μου αρέσει να βλέπω αυτή την γυναίκα που την ξεφτιλίζει και την κάνει κλόουν», είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.