«Αν ο Ντάνος πάει στο Survivor All Star...» - Οι νέες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ξεκαθάρισε τα όσα είχε πει πριν μερικές μέρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν ο Ντάνος πάει στο Survivor All Star...» - Οι νέες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο και στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Αυτοί οι 10.000 ηθοποιοί που υπάρχουν δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο, γιατί ο Ντάνος πραγματικά έχει ταλέντο, να πηγαίνει σε μια σχολή, να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο. Το να βγαίνει όμως ένα νέο παιδί, όπως είδα σε κάποια συνέντευξη, με θρασύτητα και να λέει: εμένα με είδαν στο τάδε ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε για τις δηλώσεις του για τον Αγγελόπουλο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας λοιπόν αυτή τη φορά ξεκαθάρισε πως βλέπει ένα ταπεραμέντο στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τουλάχιστον μέχρι όσα έχει δει από εκείνον, ωστόσο καλό θα ήταν να παρακολουθήσει μια δραματική σχολή προκειμένου να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το ταλέντο του.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να τον δει να συμμετέχει στο Survivor All Star που κάνει πρεμιέρα αρχές του νέου έτους, τόνισε πως θα στεναχωρηθεί πολύ αν εν τέλει ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ αν θα συμμετέχει ή όχι).