Μαρία Σολωμού: Άλλαξε τα μαλλιά της και στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα - Το μετέτρεψε σε παλάτι

Ποιος είναι ο κομμωτής της και πως στόλισε

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram /  mariasolomou_official)
(instagram / mariasolomou_official)

Η Μαρία Σολωμού μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ήθελε να ανανεωθεί και να απολαύσει καλύτερα τις γιορτές. Η γνωστή ηθοποιός απέκτησε νέο look και δείχνει να το απολαμβάνει στο έπακρο, καθώς από λίγες μέρες στόλισε με τον Mente Fuerte (δείτε εδώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο) μέσα από δημοσίευση στα social media.

Η ηθοποιός που λατρέψαμε μέσα από την σειρά των «singles» ώς Ράνια, απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα ωστόσο οι fans έχουν την ευκαιρία να την απολαμβάνουν μέσα από το podcast της.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Σολωμού

Η δημοφιλής ηθοποιός επισκέφθηκε τον κομμωτή της, Ιωάννη Μιχαλέλη, τον οποίο εμπιστεύεται συχνά τα τελευταία χρόνια για τις εμφανίσεις της. Η ίδια δημοσιεύει συχνά στο Instagram στιγμιότυπα από το κομμωτήριο καθώς και τα τελικά looks της τα οποία είναι πάντα το ένα καλύτερο από το άλλο.

Σε post του γνωστού κομμωτή στο Instagram είδαμε πρώτες το νέο look της Μαρίας Σολωμού, η οποία αποχωρίστηκε για λίγο τις signature μπούκλες της για να αποκτήσει ένα υπέροχο sleek χτένισμα με τα μακριά, ίσια μαλλιά της να κερδίζουν πολύ θετικές εντυπώσεις.


«Νot curly hair today», έγραψε ο κομμωτής εννοώντας πως η ηθοποιός τείνει να επιλέγει διαρκώς το ίδιο στυλ μαλλιών.

Η Μαρία Σολωμού
(instagram / michalelis_ioannis)

Το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο της ηθοποιού

Η Μαρία Σολωμού αγαπά την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και δεν παραλείπει να τοποθετεί εγκαίρως στο σπίτι της το δικό της ξεχωριστό δέντρο. Όπως η ίδια δημοσίευσε σε Instagram-stories πριν από λίγες ώρες, η κρεμαστή κατασκευή που κοσμεί τον χώρο της τα τελευταία χρόνια είναι έτοιμη για να υποδεχθεί τους καλεσμένους της ηθοποιού.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Μαρίας Σολωμού

Να υπενθυμίσουμε την γλυκιά σκηνή ζηλοτυπίας της ηθοποιού που δημοσίευσε ο Mente Fuerte στα social media. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφάσισε να της κάνει πλάκα και προσποιήθηκε πως μιλάει στο τηλέφωνο με μία κοπέλα, ενώ την ίδια στιγμή κατέγραφε την αντίδρασή της με το κινητό του.

«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια» λέει ο Mente Fuerte, με την Μαρία Σολωμού να ακούει έκπληκτη.

Μετά το τέλος του υποτιθέμενου τηλεφωνήματος, η ηθοποιός του είπε με έντονο ύφος: «Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είπες ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το άλιεν από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου».

@mentefuerte

#foryoupage #fyp #foryou #fy

♬ πρωτότυπος ήχος - MENTEFUERTE