«Καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη 23 χρόνια μετά» - Η πλευρά του ηθοποιού απαντά για την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια

«Δεν μας έδωσε μια πειστική απάντηση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη 23 χρόνια μετά» - Η πλευρά του ηθοποιού απαντά για την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια

Την δική της σοκαριστική κατάθεση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έδωσε η Εβελίνα Παπούλια την Δευτέρα 5/12 στην οποία η ηθοποιός κάνει μία περιγραφή για το πώς την παρενόχλησε σεξουαλικά ο κατηγορούμενος (διαβάστε την όλη εδώ).

Μάλιστα, την ώρα της δίκης, σημειώθηκε και ένα σοκαριστικό περιστατικό, όταν η Εβελίνα Παπούλια ξέσπασε με τα όσα άκουγε από τους δικηγόρους του κατηγορούμενου, οι οποίοι όπως φαίνεται προσπάθησαν να αποδομήσουν τον λόγο της, καθώς εκείνος ισχυρίζεται ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Μάλιστα, ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε από τον φροντιστή του θεάτρου να πει τη δική του εκδοχή, με τον ίδιο να αναφέρει πως δεν είδε να συμβαίνει ποτέ τίποτα τέτοιο στις κουίντες του θεάτρου.

Βέβαια, η άλλη πλευρά σημείωσε πως μπορεί αυτό να έχει συμβεί όταν εκείνος δεν ήταν μπροστά. Σύμφωνα με το Πρωινό μας, την στιγμή εκείνη η Εβελίνα Παπούλια ξέσπασε και είπε αναφερόμενη στους δικηγόρους του Πέτρου Φιλιππίδη: «Τι θέλετε να σας πω; Για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του κ. Φιλιππίδη προκειμένου να δείτε αν λέω αλήθεια;» (δείτε εδώ το βίντεο).

Το μεσημέρι της Τετάρτης 7/12, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή T-Live και αναφέρθηκε στην κατάθεση που έδωσε η Εβελίνα Παπούλια.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια

«Η κ. Παπούλια αναφέρεται σε ένα περιστατικό το οποίο χρονολογεί το 1996, 1997, έρχεται και καταγγέλλει κάτι για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από 22, 23 χρόνια. Όταν τη ρωτήσαμε γιατί έκανε αυτή την αναφορά μετά από τόσα χρόνια, δεν μας έδωσε μια πειστική απάντηση. Απλώς μας είπε ότι ήρθε σε επαφή με την κα Παπαχαραλάμπους και έναν δικηγόρο που της είπε να πάει στο δικαστήριο.

Εγώ ρώτησα την κα Παπούλια, που σαν κυρία τη σέβομαι και σαν ηθοποιό επίσης, για στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την κατάθεσή της και μού απάντησε ότι το είπε στη μητέρα της. Υπήρχε κάποιος άλλος άνθρωπος που να ήταν μάρτυρας και να είδε ότι ο κ. Φιλιππίδης έδειξε τα γεννητικά του όργανα; Τι ήθελε να ικανοποιήσει εκείνη την ώρα; Δεν το μοιραστήκατε αυτό το συμβάν που είναι σοκαριστικό; Όχι το είπε στην μητέρα της. Είχα λογικά ερωτήματα γιατί να το κάνει αυτό ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά δεν πήρα απάντηση.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για βιασμό, εκεί πέρα δεν περιέγραψε καμία βία. 25 χρόνια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.