Έβαλε μούσια και μαύρα μαλλιά - Η ξεκαρδιστική μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου ως Παπακαλιάτης

Απίστευτο γέλιο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

O Tάκης Ζαχαράτος είναι σίγουρα μια κατηγορία από μόνος του, καθώς δεν πρόκειται απλά για έναν κωμικό αλλά και για έναν μίμο, ο οποίος καταφέρνει και ενσαρκώνει πολλές και διαφορετικές γνωστές προσωπικότητες με τεράστια επιτυχία (δείτε τον εδώ ως Σοφία Χατζηπαντελή).

Την Τετάρτη 7/12 ο διασκεδαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη του Mega, ωστόσο λίγο πριν εμφανιστεί στο πλατό αποφάσισε να ενημερώσει το κοινό του με έναν ξεκαρδιστικό τρόπο.

Ντυμένος λοιπόν, ως Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τα ανάλογα μαύρα μαλλιά και μαύρα μούσια έκανε λοιπόν τον πρωταγωνιστή Ορέστη, που βλέπουμε στη σειρά Maestro, με τόσο πετυχημένο τρόπο, όπως πάντα άλλωστε, με τα σχόλια από κάτω να πέφτουν βροχή (δείτε τον εδώ σε μίμηση Αγγελικής Νικολούλη).

Και αφού λοιπόν, παρευρέθηκε στην Ελένη, χόρεψε, τραγούδησε και γενικότερα διασκέδασε το κοινό του, στη συνέχεια παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη μέσα από την εκπομπή αναφερόμενος μάλιστα και στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, τα όποια δεν ήταν τόσο εύκολα ως προς την διαχείριση αυτού, που του συνέβαινε.

«Η showbiz είναι ένα τεράστιο ψέμα, λίγοι είναι οι άνθρωποι που είναι το ίδιο μπροστά και πίσω. Αυτό εμένα με τρόμαξε, θα μπορούσε να με διαλύσει, αισθανόμουν ότι βουλιάζω, ότι βάζω το δάχτυλό μου σε μία τρύπα και ψάχνω να βρω στόκο να την κλείσω. Όπου στόκος ήταν μία γνώμη ενός ανθρώπου, η γνώμη του ψυχολόγου μου. Για πολλά χρόνια δεν ήξερα πώς να φερθώ, πώς να τραγουδήσω, πώς να μιλήσω στους επιχειρηματίες», τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Η μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου ως Χριστόφορος Παπακαλιάτης

«Αύριο @elenimenegaki έρχομαι ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ με πρόταση για την επόμενη σειρά μου !!! @christopherpapakaliatis είσαι η έμπνευση της έμπνευσης!», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Τάκης Ζαχαράτος.