Δεν τον βλέπουμε συχνά - Η τρυφερή φωτογραφία του Μύρωνα Στρατή με τον μονάκριβο γιο του

Στην αγκαλιά του παππού του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mironasstratis - instagram
mironasstratis - instagram

Ο Μύρωνας Στρατής δεν αφήνει τα επαγγελματικά του πλέον όμως έχει μια νέα και πολύ σημαντική ιδιότητα στη ζωή του, αφού ο γάμος του με την Κατερίνα έφερε μετά από λίγο καιρό, τον καρπό του έρωτά τους τον μικρό Νίκο, ο οποίος τον έκανε πατέρα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο τους).

Ο τραγουδιστής μέσα από δημόσιες δηλώσεις, που κάνει δείχνει να είναι ολοκληρωμένος μέσα από τη δημιουργία οικογένειας, αφού εκφράζει ανοιχτά, πως θέλει να αποκτήσει και ένα δεύτερο παιδί.

«Η Κατερίνα υπάρχει στη ζωή μου τα τελευταία επτά χρόνια, όταν γνωριστήκαμε ήμασταν και οι δύο σε άλλη σχέση, αλλά έτυχε να πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο. Ανυπομονούσα να ζήσω το πάρτι του γάμου. Ήταν μία γλυκιά συντροφική βραδιά, αν και ήμουν αρκετά μεθυσμένος. Χαίρομαι που με τον θρησκευτικό γάμο έδωσα χαρά στη γυναίκα μου και στις οικογένειές μας. Δεν έκανα πρόταση γάμου, δεν ανοίξαμε σαμπάνια, δεν φάγαμε τούρτα.

Όλα αυτά μου προκαλούν αμηχανία. Ο Νικόλας ήταν παρών στο γάμο μας, καταλάβαινε και ήταν κύριος. Πάντα ήθελα να κάνω παιδί και και μία χαρούμενη ευτυχισμένη οικογένεια και σίγουρα θα πάμε για δεύτερο παιδάκι. Άρχισα να ασχολούμαι με τη γαστρονομία στα 27 μου και είμαι τελειομανής με ό,τι αγαπάω», είχε αναφέρει ο Μύρωνας Στρατής.

Στις αναρτήσεις του Μύρωνα στο instagram δεν επικρατεί ο μικρός, αλλά περισσότερο ο ίδιος, ωστόσο πρόσφατα τον είδαμε να κάνει μια ανατροπή δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του πατέρα και του γιου του, καθώς μοιράζονται το ίδιο όνομα και συγκεκριμένα την Τρίτη 6/12 γιόρταζαν και οι δύο.

Ο γιος του Μύρωνα Στρατή μαζί με τον πατέρα του

«Χρόνια πολλά στους Νίκους (στη φωτό οι δύο που τα λέμε καθημερινά)», έγραψε ο Μύρωνας Στρατής.

Μύρωνας Στρατής - παιδί
mironasstratis - instagram