Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Στην κουζίνα μαζί με τη μικρή Αλεξάνδρα - Η Ελεονώρα Μελέτη έπλασε χριστουγεννιάτικα κουλουράκια με την κόρη της

Στιγμές ευτυχίας!

Στην κουζίνα μαζί με τη μικρή Αλεξάνδρα - Η Ελεονώρα Μελέτη έπλασε χριστουγεννιάτικα κουλουράκια με την κόρη της
Ελεονώρα Μελέτη - instagram
News 07.12.2022 22:46
Από Ελένη Μήτση

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και αυτό το αποδεικνύει μέσα από αναφορές, που κατά καιρούς κάνει για την κόρη της στο Mega Καλημέρα, που παρουσιάζει και φυσικά μέσα από αναρτήσεις της στα social media.

Η παρουσιάστρια αγαπάει να αλληλεπιδρά με τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα να μοιράζεται οικογενειακές στιγμές, σκέψεις αλλά και προβληματισμούς γύρω από το μεγάλωμα της μοναχοκόρης της Αλεξάνδρας (δείτε εδώ την Ελεονώρα σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της).

«Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και του πήρε το παιχνίδι του. Έρχεται η κόρη μου, μού λέει «μαμά, με έσπρωξε», λέω «να πας να πάρεις το παιχνίδι σου», γιατί ξέρετε τα παιδάκια πρέπει να τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Πάει η κόρη μου λοιπόν να πάρει το παιχνίδι της και την ξανασπρώχνει. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα, δεν πήγα να τα βάλω όμως με το παιδί. Αλλά πάω στη μαμά και λέω «το παιδάκι σας έχει σπρώξει δύο φορές το δικό μου παιδί και του ‘χει πάρει δύο φορές το παιχνίδι χωρίς να θέλει. Δεν θα του πείτε κάτι; Τι να κάνουμε; μου λέει, παιδάκια είναι.

Κατάλαβες; Άρα το παιδάκι που πάει στο σχολείο και πετάει τα πράγματα από το μπαλκόνι και σφαλιαρίζει χωρίς λόγο το οποιοδήποτε άλλο παιδί έχει μια μαμά που, ενώ το έχει δει, δεν το έχει προβλέψει και δεν το έχει επιβλέψει. Αυτό. Από ‘κει ξεκινάμε. Και το σχολείο δε μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι ούτε να επιδεικνύει πώς θα είναι καθένας γονιός», τόνισε στον αέρα της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη.

Μετά λοιπόν από την περιγραφή αυτού του πολύ έντονου περιστατικού, που έζησε ενώ είχε πάει με την κόρη της στην παιδική χαρά καταλαβαίνουμε, πως το παιδί έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της.

Την Τετάρτη 7/12 μάλιστα τις είδαμε μέσα από ένα βίντεο να περνάνε χρόνο οι δύο τους στην κουζίνα, φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα κουλουράκια με ζάχαρη.

Η Ελεονώρα Μελέτη μπήκε στην κουζίνα μαζί με την κορούλα της

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα πάνω κάτω στο MEGA - Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

«Θα πρέπει να πάμε σαν ταγάρια;» - Το παράπονο της Ελεονώρας Μελέτη μετά τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

Share