«Πρώτη φορά στα τόσα χρόνια...» - Άναυδη στον αέρα του The Chase η Μαρία Μπεκατώρου

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πρώτη φορά στα τόσα χρόνια...» - Άναυδη στον αέρα του The Chase η Μαρία Μπεκατώρου

Το The Chase συνεχίζει να «σαρώνει» στην απογευματινή ζώνη του Mega (δείτε εδώ πώς τα πάει σε τηλεθέαση), με την Μαρία Μπεκατώρου στο τιμόνι, ενώ τελευταία το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που παίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έχει μπει και στα Σαββατοκύριακά μας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πήρε τη μεγάλη απόφαση πέρυσι να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να επιστρέψει στο Mega, και μέχρι στιγμής φαίνεται πως της έχει βγει σε καλό.

«Γιατί δεν δυσκολεύτηκα να φύγω από τον ΑΝΤ1; Αρκετά. Απλά ήρθανε σημάδια. Δεν το είχα νιώσει ακόμα (σ.σ. ότι είχε κλείσει ο κύκλος), αλλά ήρθαν κάποια σημάδια, που τα πήρα εγώ και τα αφομοίωσα και πήραν την απόφαση. Γενικά έπρεπε να συζητηθεί και να γίνουν συμβούλια επί συμβουλίων και τηλέφωνα. Θέλω και το σύμπαν να κάνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου πριν από μερικές μέρες στο Καλό Μεσημεράκι σχετικά με την απόφασή της να αλλάξει κανάλι.

Μπορεί λοιπόν μέσα στον καιρό να έχουν περάσει μέχρι και celebrities από το πλατό (δείτε εδώ ποια παρουσιάστρια του καναλιού εμφανίστηκε), ωστόσο μία συνάντηση που είχε η Μαρία Μπεκατώρου στο χθεσινό (7/12) επεισόδιο, την έκανε να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Ο ενθουσιασμός της Μαρίας Μπεκατώρου στο The Chase

Συγκεκριμένα, στο πλατό του The Chase έφτασε ένας διαγωνιζόμενος, ο οποίος είχε το ίδιο επώνυμο με την παρουσιάστρια. Μόλις το άκουσε η Μαρία Μπεκατώρου ξετρελάθηκε και του αποκάλυψε πως στα τόσα χρόνια που κάνει τηλεόραση, πρώτη φορά συναντάει κάποιον που να μοιράζονται το ίδιο επώνυμο.

«Σταμάτη, πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που κάνω τηλέοραση γνωρίζω έναν Μπεκατώρο. Καλωσήρθες λοιπόν Σταμάτη μου, Μπεκατώρε μου εσύ! Ας αφήσουμε τα άλλα και να ασχοληθούμε με το επίθετό σου. Είσαι από την Κεφαλονιά;

Χαίρομαι πάρα πολύ που σε γνωρίζω. Κάποια στιγμή, αν και δεν μοιάζουμε, πρέπει να βάλουμε λίγο κάτω το γενεαολογικό μας δέντρο», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπεκατώρου.