«Θέλω να πω στην Ελένη...» - Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Μενεγάκη και η αντίδραση των συνεργατών της

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θέλω να πω στην Ελένη...» - Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Μενεγάκη και η αντίδραση των συνεργατών της

Στην Ελένη Μενεγάκη θέλησε να απαντήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία στην εκπομπή της στο MEGA, μίλησε για το σύνθημα του Happy Day στον ALPHA που λένε καθημερινά "Αξίζω, αξίζω". Το πάνελ λοιπόν σήμερα 8/12 θέλησε να την διορθώσει, αφού δεν το είπε σωστά.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια είπε «σήμερα ή χθες έκανα ζάπινγκ και έπεσα πάνω σε μια στιγμή της Σταματίνας που μόνοι τους φωνάζανε όχι ζήσε, ζήσε, αξίζω αξίζω ναι. Λέω τι αξίζει; Το έχασα» ανέφερε και ρώτησε τους συνεργάτες της ποιο είναι το σύνθημα τους, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λέει με χιούμορ «Την πατήσαμε, την πατήσαμε».

Η απάντηση που δέχτηκε η Μενεγάκη από Τσιμτσιλή αλλά και... Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν που σχολίασε το εν λόγω στιγμιότυπο στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ, θέλησε να την διορθώσει λέγοντας «Ελένη, μπερδεύεσαι, το σύνθημα είναι “αξίζω”, δεν βάζει ο καθένας ότι νομίζει. Λέμε αξίζω! Και στον Δημήτρη του λέω, άμα δεν πεις αξίζω, δεν βοηθιέσαι. Παιδιά, ανεβάστε λίγο την ενέργεια, αλλιώς θα μένουμε χαμηλά. Και στα χαμηλά δεν έχει συμβεί τίποτα ωραίο ποτέ, πέρα από μηνίσκο», αφήνοντας μάλιστα και το υπονοούμενο για την τηλεθέαση τους, αφού η Μενεγάκη περνάει πολύ δύσκολα...(δείτε εδώ).

Σήμερα Πέμπτη 8/12 λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή που πληροφορήθηκε για το τι συνέβη και παρακολούθησε τα όσα ειπώθηκαν, θέλησε να απαντήσει στην Ελένη Μενεγάκη, να την διορθώσει και να της εξηγήσει ποιος είναι το σύνθημα και γιατί το λένε.

«Θέλω να πω στην Ελένη Μενεγάκη που είδα χθες ότι μας ανέφερε. Ελένη δεν είναι τι σύνθημα θέλει ο κάθε ένας. Είναι αξίζω. Αξίζω τα καλύτερα», ανέφερε αρχικά.

Με την Τίνα Μεσσαροπούλου να σχολιάζει: «Νόμιζε νομίζω».

Με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να της απαντάει: «Παιδιά όχι μόνο νομίζω. Ας πούμε ο Ουγγαρέζος που βιώνει μια φάση αυτομαστιγώματος, είπε την πατήσαμε την πατήσαμε».