Μετά την Ανασταστοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης εκτός Καλημέρα Ελλάδα - Αναστάτωση στον ΑΝΤ1

Τι έχει συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά την Ανασταστοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης εκτός Καλημέρα Ελλάδα - Αναστάτωση στον ΑΝΤ1

Μπορεί η Μαρία Αναστασοπούλου (δείτε τον σύντροφό της), χθες 7/12 να πήγε κανονικά στα γραφεία του ΑΝΤ1, ωστόσο αποχώρησε εκτάκτως με αποτέλεσμα να μην βγει στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, με τον Γιώργο Παπαδάκη να λέει καλημέρα στους τηλεθεατές μόνος του.

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι σας είπαμε ένα ψέμα προηγουμένως. Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι για την ασφάλεια τη δική μας και όλων όσων εργάζονται εδώ. Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά είναι θετικό και δυστυχώς για πέντε ημέρες δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορωνοϊό το Μαράκι μας…. Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ και έφυγε», είπε ο παρουσιαστής ο οποίος υποδέχτηκε τον αντικαταστάτη της.

Τι έχει συμβεί με Παπαδάκη - Αναστασοπούλου

Σήμερα Πέμπτη 8/12 ωστόσο, εκτός εκπομπής ήταν και ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης, όπως ανακοίνωσαν οι συνεργάτες του, αφού το Καλημέρα Ελλάδα (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) έκανε κανονικά έναρξη αλλά με διαφορετικούς παρουσιαστές.

Μπορεί να υπήρξε μια αναστάτωση στον ΑΝΤ1 λόγω του ότι τελευταία στιγμή έψαχναν για πρόσωπα που θα τους αντικαταστήσουν, όμως, βρέθηκαν γρήγορα για την ομαλή ροή της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, με την Μαρία Αναστασοπούλου βγήκαν στο πλατό μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης.

Εκτός «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν σήμερα και ο Γιώργος Παπαδάκης. Μετά τη Μαρία Αναστασοπούλου, ήταν η σειρά του πολύπειρου δημοσιογράφου και παρουσιαστή να βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και να μην βγει στο πλατό.

«Μαράκι, μαζί είμαστε και σε αυτό», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης ενημερώνοντας πως βρίσκεται στο γραφείο του και πως εκείνη την στιγμή θα αποχωρούσε για το σπίτι του όπου θα επιχειρήσει αργότερα να συνδεθεί μέσω Skype για να συμμετέχει στην παρουσίαση.