«Δεν έχω σκεφτεί ακόμα αν θα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για το reveng porn

«Η ζωή μου συνεχιζόταν αυτό το διάστημα αλλά στην αρχή, όταν πρωτοσυνέβησαν όλα αυτά ήταν δύσκολα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

«Υπάρχουν δύο συμβάντα. Πρώτον, κυκλοφορούν τρία ροζ βίντεο στα οποία λένε ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Είναι τρία διαφορετικά κορίτσια. Τα κυκλοφορούν στα sites ή μου τα στέλνουν εμένα. Όταν ξεκίνησε αυτό πήγα στη Δίωξη. Έχω ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο στέλνω σε κάθε site», ήταν τα πρώτα λόγια της Έλενας Κρεμλίδου όταν αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα revenge porn - δείτε εδώ τα δάκρυα της.

Από τότε η instagramer έχει μιλήσει πολλές φορές για το γεγονός αυτό αλλά και για τον άνδρα που την εκβίαζε για τη δημοσίευση πορνογραφικού υλικού, αφού κυκλοφορούσαν γυμνές της φωτογραφίες που είχε τραβήξει η ίδια και της είχε στείλει σε συντρόφους της (δείτε εδώ ανάρτηση της).

Η δικαίωση της Έλενας Κρεμλίδου

Όπως χθες 7/12 όμως ανακοίνωση η ώρα της δικαίωσης έφτασε! Ενημέρωσε λοιπόν τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο άνδρας που την εκβίαζε κρίθηκε ένοχος.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού.

Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγείστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ότι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του», έγραψε η Έλενα Κρεμλίδου.

Ένοχος ο άνδρας που εκβίαζε την Έλενα Κρεμλίδου για τη δημοσίευση πορνογραφικού υλικού

Ενώ λίγο αργότερα, αφού οι κάμερες την εντόπισαν σε δημόσια έξοδο της, έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είναι ένα μίνι party. Σήμερα κέρδισα το πρώτο μου δικαστήριο. Ένιωσα μια δικαίωση. Το είχα πολύ ανάγκη γιατί είχα περάσει πολύ δύσκολα τον τελευταίο 1,5 μήνα. Η ζωή μου συνεχιζόταν αυτό το διάστημα αλλά στην αρχή, όταν πρωτοσυνέβησαν όλα αυτά ήταν δύσκολα.

Δεν έχω καμία επικοινωνία με την άλλη πλευρά και σήμερα δεν ήρθε καν, ήρθε μόνο ο δικηγόρος του. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα αν θα διεκδικήσω κάποια χρηματική αμοιβή, αυτό είναι το τελευταίο… Είμαι τυχερή που έχω κάποιους ανθρώπους δίπλα μου και με στηρίζουν» ανέφερε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

«Δέχτηκα εκβιασμό. Σήμερα η δίκη είχε να κάνει για τον εκβιασμό που δέχτηκα» κατέληξε.