Σε πράσινες και παλ αποχρώσεις - Το εντυπωσιακό παιδικό δωμάτιο του γιού της Ιωάννας Σιαμπάνη

Ξετρελαμένη με τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram - Ιωάννα Σιαμπάνη
Instagram - Ιωάννα Σιαμπάνη

Η ζωή της Ιωάννας Σιαμπάνη άλλαξε από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος πλέον σε πελάγη ευτυχίας καθώς περνούν τις πρώτες στιγμές τους με τον γιό τους.

«Έχουμε ξετρελαθεί με τη γέννηση του γιου μας! Είναι ο έρωτας της ζωής μας. Παρόλο που δεν το περίμενα, ο σύζυγός μου κάνει τα πάντα για το παιδί μας. Μου στέλνουν καθημερινά κακόβουλα σχόλια στα social media γιατί προβάλεις την κοιλιά σου και το παιδί σου;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαίρεται την εγκυμοσύνη της με έναν δικό της τρόπο, πιο ήρεμα και προσωπικά. Όσο πλησιάζει η ώρα του τοκετού έχει και εκείνη το άγχος και τις αμφιβολίες της. Το ανακοίνωσε στον κόσμο όταν εκείνη ήταν έτοιμη. Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό που βίωσε.

Με στεναχώρησε το πόση κακία υπάρχει εκεί έξω, για ποιον λόγο; Σεβάσου λίγο την κατάσταση. Βιώνει την πιο ιερή περίοδο της ζωής της, δεν γίνεται να σπιλώνεις έναν άνθρωπο. Κατάλαβα από κάποιες συζητήσεις μας ότι την πίκρανε πάρα πολύ αυτό. Δεν νομίζω ότι αυτοί που σχολίασαν έτσι την Κωνσταντίνα είναι και εκείνοι αλάνθαστοι. Είναι απαράδεκτο για μένα», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη για το παιδί της καθώς και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το δωμάτιο του γιού της Ιωάννας Σιαμπάνη

Πριν από λίγες ώρες, η Ιωάννα Σιαμπάνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από το εντυπωσιακό παιδικό δωμάτιο που εκείνη και ο άντρας της (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους) έχουν ετοιμάσει για τον γιό τους.

Ιωάννα Σιαμπάνη γιος
Ιωάννα Σιαμπάνη παιδικό δωμάτιο