«Δεν έχει στον ήλιο μοίρα» - Δύσκολες στιγμές για τον Πέτρο Φιλιππίδη κα την Ελπίδα Νίνου

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Στην τελευταία συνεδρίαση η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια, έκαναν πιο δύσκολα τα πράγματα, καθώς για πρώτη φορά αποκάλυψε τα όσα βίωσε η ίδια, όταν συνεργαζόταν μαζί του.

«Πρέπει να εξομολογηθώ ότι ήταν πολύ δοτικός κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της πρόβας. Ήταν θετικός μαζί μου και προστατευτικός. Ένιωθα άνετα. Στην πορεία αυτό που είδα ήταν ότι άλλαζε. Μετατοπιζόταν, άλλαζε η κατάσταση. Ήξερα ότι εκείνος με έχει ανάγκη και όχι εγώ.

Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη», είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεση της (διαβάστε την εδώ), ενώ σημειώθηκε και τεράστια ένταση κατά την διάρκεια της δίκης όταν ξέσπασε κατά των δικηγόρων του.

Οι δύσκολες στιγμές Φιλιππίδη - Νίνου

Την ώρα λοιπόν που οι εξελίξεις στην δίκη τρέχουν, τρέχουν και οι πλειστηριασμοί των ακινήτων του, τα οποία έχει μαζί με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου. Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, χθες 7/12 βγήκε σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 176.400 ευρώ το εξοχικό του στο Σοφικό Κορινθίας, ωστόσο ματαιώθηκε καθώς δεν ενδιαφέρθηκε κανένας.

Η εκπομπή ήρθε σε επικοινωνία με το δικηγόρο του και ξεκαθάρισε την κατάσταση, ενώ αποκάλυψε πως οικονομικά είναι χάλια, αφού χαρακτηριστικά είπε «δεν έχει στον ήλιο μοίρα».

«Δεν υπήρξαν προσφορές κατά την διάρκεια του πλειστηριασμού, έτσι πλέον χαρακτηριστικά ως άγωνος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως γλίτωσε το σπίτι του. Θα επανέλθουνε σε πλειστηριασμό με χαμηλότερη τιμή και ενδεχομένως επειδή είναι ένα ακίνητο μικρό μαζί με ένα οικόπεδο δίπλα, που αυτό βγαίνει σε πλειστηριασμό αυτοτελώς τον ερχόμενο Ιούνιο, ενδέχεται ο φορέας που διαχειρίζεται τα δάνεια, να ενοποιήσει αυτό το οικόπεδο με την κατοικία και να βγουν μαζί σε πλειστηριασμό για να είναι πιο ελκυστικό», είπε.

Και συνέχισε: «Το σίγουρο είναι ένα... ότι πλέον ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει στον ήλιο μοίρα οικονομικά, αλλά επαναλαμβάνω δεν τον πτοεί αυτό. Όπως συχνά πυκνά μου λέει "εγώ φτωχός θα γεννήθηκα, φτωχός θα πεθάνω αλλά την τιμή μου και την αξιοπρέπεια μου κανείς δεν θα επιτρέψω να τη καταστρέψει»