«Συνεργάτης του επέμενε να μπει το IBAN...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Τρύφωνου για την Κιβωτό του Κόσμου και τον Πατέρα Αντώνιο

«Είμαι γενικά λίγο καχύποπτος με όλα αυτά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Συνεργάτης του επέμενε να μπει το IBAN...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Τρύφωνου για την Κιβωτό του Κόσμου και τον Πατέρα Αντώνιο

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/12) ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή του, «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» καθώς και στη γνωριμία του με τον Πατέρα Αντώνιο.

«Όταν δεν τα βρήκε η εταιρεία παραγωγής με τον ΣΚΑΪ να πάμε για 4η σεζόν Σαββατοκύριακο, είπα ας πάμε μια σεζόν στην ΕΡΤ, γιατί είναι η ΕΡΤ μου αρέσει και το πρόγραμμα. Ήδη από την προηγούμενη χρονιά μας έλεγαν ότι είναι ένα πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει. Μέχρι τον Μάρτιο θα παίζονται κανονικά στην ΕΡΤ τα επεισόδια που έχουμε γυρίσει», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τρύφωνος.

Η αποκάλυψη του Τάσου Τρύφωνος για την Κιβωτό του Κόσμου και τον Πατέρα Αντώνιο

Όπως εξήγησε λοιπόν αναφορικά με την Κιβωτό του Κόσμου, πριν κάνει τη συνέντευξη στον Πατέρα Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα, ένας συνεργάτης τους, επέμενε πολύ έντονα να μπει το IBAN στην εκπομπή προκειμένου να μπορέσει ο κόσμος να κάνει δωρεές. Τότε, όπως είπε του φάνηκε απολύτως λογικό.

«Εγώ πήγα στον Κολωνό, στη δομή της Κιβωτού. Είμαι γενικά λίγο καχύποπτος με όλα αυτά. Ο συγκεκριμένος είχε πάντα ένα πολύ καλό προφίλ. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ένας συνεργάτης του που μιλούσα μαζί του για τη συνέντευξη επέμενε να μπει στο ΙΒΑΝ και να μπει το ΙΒΑΝ για να κάνει ο κόσμος δωρεές. Μου το ‘πε 3-4 φορές. Το βρήκα λογικό τότε.

Ξέρεις τι με στεναχώρησε και με φοβίζει; Δεν θέλω και δεν θα είναι ωραίο για την κοινωνία ο κόσμος να χάσει το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας. Είναι τόσες οι δομές και τα ιδρύματα… τι θα γίνουν όλα αυτά τα παιδιά; Μένει να δούμε αν όλα αυτά που ακούγονται ευσταθούν», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τρύφωνος.