"Έσκασαν" τα ευχάριστα για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη - Στις 21/12...

Η ανακοίνωση για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Τρελά ερωτευμένοι είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, με το ζευγάρι να μην κρύβει λεπτό την αδυναμία που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

«Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα! Οι άνθρωποι αλλάζουν, οπότε μοιραία και οι σχέσεις. Όταν ζεις παθητικά είναι σίγουρο ότι θα βρεθείς σε ψυχολογικά αδιέξοδα. Το συναίσθημα με αφύπνισε και κατάλαβα πως είχε έρθει πια η ώρα για αλλαγή.

Μου κάνει εντύπωση που –παρά τους κανόνες, τα στερεότυπα κι όλα αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου επειδή έτσι μεγάλωσες– αποφάσισες να το ζήσεις. Κοίταξε, δεν έγινε έτσι ξαφνικά. Δεν πάρθηκε αυτή απόφαση μέσα σε μία μέρα. Είχα κι εγώ τις αγωνίες και τις αντιστάσεις μου, αλλά έβλεπα ότι αυτό το πράγμα έρχεται με φορά πάνω μου. Δεν μπορούσα να το παλέψω ούτε να αντισταθώ, οπότε έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Ή να το ζήσω ή να το αφήσω. Δεν ήθελα να το αφήσω», είχε εξομολογηθεί η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της (διαβάστε την εδώ όλη).

Εκτός Αθήνας τα Χριστούγεννα Βανδή & Μπισμπίκης

Το αγαπημένο ζευγάρι πολύ συχνά πλέον μιλά για την σχέση τους και μάλιστα επίσης συχνά πραγματοποιούν και ταξίδια, ένα από τα οποία είχε προορισμό το Αγρίνιο και φαίνεται πως αγαπήθηκε πολύ κι από τους δύο.

Μάλιστα, ο ηθοποιός στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» υποδύεται έναν επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου της Πόλης περασμένης δεκαετίας και βρέθηκε για γυρίσματα στην περιοχή ενώ η τραγουδίστρια φαίνεται πως αποδέχτηκε την πρόταση του δημάρχου Αγρινίου να τραγουδήσει στη μεγάλη συναυλία για τα Χριστούγεννα.

Έτσι λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή θα τραγουδήσει όπως αναφέρει το agriniopress.gr στις 21/12 στην πλατεία της πόλης και μαζί της θα έχει φυσικά και τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Εκτός Αθήνας τα Χριστούγεννα Βανδή & Μπισμπίκης
NDP