«Εγώ θα γεννήσω...» - Η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη έκανε την αποκάλυψη μέσα από ένα βίντεο

«Μπαίνω στον μήνα μου και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του πρώτου παιδιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει ξεκινήσει και το ζευγάρι ανυπομονεί να αντικρύσει και να αγκαλιάσει τον καρπό του έρωτά τους.

Η όμορφη εγκυμονούσα διανύει τις τελευταίες μέρες του όγδοου μήνα και όπως έχει αποκαλύψει, ο γιος τους θα έρθει στον κόσμο στις αρχές του νέου έτους (δείτε εδώ την φωτογραφία από το μαιευτήριο).

Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης 8/12, η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως είναι η τελευταία φορά που ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη Αθήνα, καθώς μπαίνει στον μήνα της και δεν θα επιτρέπεται να ταξιδέψει.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν μπορεί καθόλου να μένει στο σπίτι και πως συνεχώς τρέχει για υποχρεώσεις και δουλειές, παρόλο που η κοιλιά της έχει φτάσει μέχρι το στόμα!

Το νέο βίντεο της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη

«Δεν ξέρω πως καταφέρνω και τρέχω όλη μέρα με την κοιλιά στο στόμα. Τώρα φτιάχνω βαλίτσα, πάω να κάνω ένα πολύ γρήγορο λέιζερ και μετά πάω αεροδρόμιο για Αθήνα. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που πετάω γιατί μπαίνω στον μήνα μου και δεν θα μπορώ. Εγώ θα γεννήσω στους 5 δρόμους την ξέρω την τύχη μου», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα στο νέο βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

«Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη.

Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε. Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα και εγώ και ο Δημήτρης παιδιά αλλά ήταν αναπάντεχο», είχε δηλώσει η Ιωάννα Τούνη για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της και τον τρόπο που το ανακάλυψε.