«Αυτόν τον π@π@ρα...» - "Κόκκαλο" Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος με την ατάκα της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Άφωνοι με τα... "γαλλικά" της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτόν τον π@π@ρα...» -

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 8/12 η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε πόσο δύσκολο της είναι, και πόσο χρόνο έχασε από τη ζωή της για να πετύχει το όμορφο αυτό αποτέλεσμα για να πάει καλεσμένη στην εκπομπή μιας και βαριέται να περιποείται τον εαυτό της.

Ταυτόχρονα, μίλησε για τους ήρωες του βιβλίου της, αλλά και για τη δική της ζωή, την οποία κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και σπάνια βλέπουμε την ίδια μαζί με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της (δείτε εδώ ποιος είναι).

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Παπαδοπούλου

«Δίνουμε στίγμα με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα είναι εγώ. Εγώ τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες. Παλιότερα δεν έκανα τίποτα από αυτά. Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα γυναίκα. Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω όπως έβγαινα από το μπάνιο.

Όλα αυτά τα θεωρούσα πολύ grande. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της είναι χάσιμο χρόνου και αλήθεια έλεγαν. Εγώ εχθές για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ έφαγα όλη την ημέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, απλά είναι μονόδρομος. Εγώ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ.

Τώρα ο «Βασίλης» θα πήγαινε από εκεί που ήρθε. Αυτό το τυπάκι που παλιά θα με καψούρευε … τώρα θα είχα δει όλα τα χαρακτηριστικά, θα το είχα σκανάρει και θα είχε φύγει. Παρότι παραμένει ο μοιραίος άντρας. Αλλά αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον παπ…α, δεν ξεμπερδεύεις», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τότε, χαμογέλασαν αμήχανα με τα "γαλλικά" της ηθοποιού.