Μετά τα σύννεφα βγήκε ξανά ο ήλιος - Η τρυφερή ανάρτηση του Δάντη για την Ασημίνα μετά τον καβγά τους

Οι ευχές του Χρήστου!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μία αθλήτρια, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor φτάνοντας πολύ μακριά με τις καλές τις επιδόσεις, αφού ταξίδεψε μέχρι και τους ημιτελικούς της Ελλάδας.

Φυσικά η σχέση της με τον Χρήστο Δάντη είναι κάτι, που επίσης είναι γνωστό, άρχισε να διαρρέει μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδια και απασχολεί μέχρι σήμερα.

Γενικότερα, ο κόσμος είχε μείνει στις κοινές εξόδους του ζευγαριού και στο ότι είναι πολύ καλά μαζί, μέχρι που η Ασημίνα έβαλε ''φωτιές'' κάνοντας γνωστό, πως υπήρξαν κάποια σύννεφα ανάμεσα τους.

«Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», είχε πει η Ασημίνα.

Ό,τι και αν συνέβη ωστόσο μεταξύ τους λύθηκε, χωρίς εμείς να ξέρουμε τι ήταν αυτό, σε κάθε περίπτωση όμως για να διέρρευσε στα μέσα από τους ίδιους, δεν είναι φήμη και παραπληροφόρηση.

Να τονίσουμε εδώ, πως ο Χρήστος μίλησε για το καβγαδάκι (δείτε εδώ τι είπε), ωστόσο μέσα από την ανάρτησή του στο instagram την Πέμπτη 8/12 αντιλαμβανόμαστε, πως είναι πλέον όλα καλά.

Η κοπέλα είχε τα γενέθλιά της και ο καλός της, της ευχήθηκε με μία κοινή τους φωτογραφία και μερικά λόγια αγάπης - και χιούμορ -.

Οι ευχές του Χρήστου Δάντη για τα γενέθλια της Ασημίνας Χατζηανδρέου

«Χρόνια πολλά γελαστούλα μου, να είσαι υγιής, πάντα γελαστή, να μας τρολάρεις όλους και να μην φοβάσαι τίποτα (που δε φοβάσαι δηλαδή)!», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή του ο Χρήστος Δάντης.

Δάντης - Ασημίνα